Ανεπαρκείς, ανίκανοι και επικίνδυνοι…

γράφει ο Σπύρος ΓΚΑΝΗΣ
ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΕΣ οι δυσάρεστες εκπλήξεις και τα χαράτσια για τους πολίτες, διαδέχονται το ένα το άλλο, με αποκορύφωμα το χαράτσι στα ακίνητα και ακολουθούν δυστυχώς και άλλα…
Οι αντοχές εξαντλήθηκαν και ο ξενοκίνητος κυβερνητικός θίασος του ΠΑΣΟΚ δεν νομιμοποιείται πλέον να αιφνιδιάζει διαρκώς με αντιδημοκρατικές διαδικασίες και εν ονόματι δήθεν της «σωτηρίας της πατρίδας», και όλα αυτά λόγω ανικανότητας και ανεπάρκειας στην άσκηση της διακυβέρνησης και της δουλικότητάς τους στην παγκόσμια μαύρη διεθνή των κερδοσκόπων.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ πλέον οι μαθητευόμενοι αυτοί μάγοι, θιασώτες του νεοφιλελεύθερου δόγματος του ΣΟΚ, που με την ανοχή του ελληνικού λαού κυβερνούν αυτόν τον τόπο να σταματήσουν το εθνοκτόνο έργο τους, διαλύουν τον κοινωνικό ιστό καλλιεργώντας τον κοινωνικό αυτοματισμό, διασύροντας κοινωνικές τάξεις και ομάδες. Δεν γλύτωσαν οι εργατική τάξη, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, έλληνες αξιωματικοί, οι επαγγελματίες, μηχανικοί, γιατροί, δικηγόροι, φαρμακοποιοί, φορτηγατζήδες, ταξιτζήδες και ακόμα-ακόμα συνταξιούχοι και αυτοί οι ανάπηροι! Θυσιάζονται όλοι στο βωμό του παγκόσμιου νεοφιλελευθερισμού και των διεθνών κερδοσκόπων που απαιτούν όλο και περισσότερο πόνο και αίμα.

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ τώρα ασκούν μια βάρβαρη και ανάλγητη πολιτική εξουσία που όμοιά της δεν έχει καταγραφεί στην νεώτερη πολιτική ιστορία της δύσης.
Με εργαλεία τους το οπλοστάσιο του πιο άκριτου ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, τον ΤΡΟΜΟ, την ΦΟΒΟ, τα ψευδοΔΙΛΛΗΜΑΤΑ, τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ έχουν μετατρέψει την όμορφη Ελλάδα σε ένα τόπο ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ, στέρησαν από τον έλληνα την ελπίδα, την χαρά, την δημιουργία, έκοψαν το νήμα της ζωής από την τρίτη ηλικία και την νέα γενιά, στέρησαν το παιγνίδι από τα παιδιά και πάγωσαν τα χαμόγελά τους. Κοντολογίς μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ένα σύγχρονο κολαστήριο της τάχα πολιτισμένης δύσης, μέσα στην καρδία μιας δήθεν δημοκρατικής και ευνομούμενης Ε.Ε., που όμοιά τους συναντάμε σε τριτοκοσμικά δικτατορικά καθεστώτα. Αυτά κατόρθωσε μέσα σε δύο και μόνο χρόνια η φαιοπράσινη κυβέρνηση του σοσιαΛΗΣΤΡΙΚΟΥ Πασόκ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός είναι αρκετά ώριμος μέσα από συνταγματικές διαδικασίες θα επιλέξει μια ελληνοκεντρική πολιτική ηγεσία ικανή να παλέψει, να διαπραγματευθεί με γνώμονα το εθνικό συμφέρον διεκδικώντας την κοινοτική αλληλεγγύη και να λύσει τα δεσμά της υποταγής που δόλια μας οδήγησαν οι αυτοαποκαλούμενοι «σωτήρες» οι οποίοι με χαλκευμένα στοιχεία, σκευωρίες και διαρκή ψεύδη, και επιμένουν οι αδιόρθωτοι και αμετανόητοι να ασχημονούν κανιβαλίζοντας την ψυχορραγούσα ελληνική κοινωνία.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ κύριοι να μας αδειάσετε την γωνιά, η δίχρονη τυραννική διακυβέρνησή σας αποδείχτηκε καταστροφική για την κοινωνία, τον λαό και το έθνος.

Αι στο καλό..., αρκετά, ως εδώ! Φτάσαμε στα όριά μας...