Τα «Επίκαιρα» υποδέχονται το δίσεκτο 2012!

Με ένα τεύχος- έκπληξη, με διπλό εξώφυλλο, τα «Επίκαιρα», που κυκλοφόρησαν την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, αποχαιρετούν τη χρονιά που φεύγει και υποδέχονται το δίσεκτο 2012, αν όπως εύστοχα παρατηρεί ο σκιτσογράφος Στάθης… παραιτηθεί το 2011!

Τη δική του αστρολογική ματιά για το νέο έτος δίνει ο Κώστας Λεφάκης με προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Δυστυχώς, η εποχή και οι καταστάσεις δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για το νέο χρόνο, που προβλέπεται να είναι ο επίλογος ενός προδιαγεγραμμένου εγκλήματος. Στο τελευταίο τεύχος για το 2011 παρατίθεται αναλυτικό ρεπορτάζ του Λάμπρου Καλαρρύτη για το νέο µνηµόνιο και τις ανατροπές που φέρνει στη ζωή των Ελλήνων πολιτών.

Αποκαλύπτουμε τα μέτρα εξόντωσης του λαού, όπως τα επιβάλλει η τρόικα και υπερψηφίζονται από τη  «Συµµαχία των προθύµων»  ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ΛΑΟΣ. Σε αυτά περιλαμβάνονται:

- νέα οριζόντια μείωση μισθών - συντάξεων 
- νέοι φόροι στα ακίνητα
- χιλιάδες απολύσεις 
- βαθύτερη ύφεση
 
Αποκαλύπτουν γιατί και πώς «στέγνωσε» από ρευστό η αγορά. Γιατί οι τραπεζίτες δεν δανείζουν πλέον τις επιχειρήσεις… του Μάκη Ντόβολου.

Σκάνδαλο Siemens: Οι κασέτες της ΕΥΠ «δείχνουν» γνωστό ρασοφόρο, δικηγόρους και πολιτικούς. Τι λέει αναφέρει το απαλλακτικό βούλευµα για τον Ζαγοριανό; Ένα διαφωτιστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Κορωναίου.

Αποκαλύπτουν το ρόλο των δύο ειδικών συμβούλων του Λουκά Παπαδήµου- Παναγιώτης Γκλαβίνης - Γιώργος Καραβοκύρης - που «ορκίζονται» στο Μνηµόνιο, αλλά και στο αγγλικό ∆ίκαιο! Ένα ενδελεχές ρεπορτάζ του Γιάννη Συμεωνίδη.

Ρίχνουν «φως» στις πρόσφατες αποκαλύψεις του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλµάζ περί τουρκικού δακτύλου στους εμπρησμούς στην Ελλάδα επί πρωθυπουργίας Τσιλλέρ. Αποκαλύπτονται Τούρκοι εµπρηστές και  Έλληνες… προπαγανδιστές.

Επιπλέον μία αποκλειστική συνέντευξη του Αδαμάντιου Πεπελάση στην Χριστίνα Κοραή. «Πρώτα η κυβέρνηση Παπανδρέου µας οδήγησε στην καταστροφή και τώρα η κυβέρνηση Παπαδήµου» λέει μεταξύ άλλων ο πρώην διοικητής της Αγροτικής και της Εµπορικής Τράπεζας, σύµβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου και καθηγητής κ. Αδαµάντιος Πεπελάσης.

Τέλος τα «Επίκαιρα» και ο αρθρογράφος Γιώργος Διονυσόπουλος ασχολούνται με την υπόθεση Εφραίμ και αποκαλύπτουν πως οι Ρώσοι «βλέπουν» αµερικανικό δάκτυλο πίσω από την προφυλάκιση του ηγουµένου της μονής Βατοπαιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου