Μανώλης Γλέζος: «Μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα»

Σε μποϋκοτάζ όλων των γερμανικών προϊόντων καλεί από τις 23 Δεκεμβρίου το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, όπως ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Συμβουλίου Μανώλης Γλέζος.
  
Υπογράψτε το αίτημα για την επιστροφή των γερμανικών αποζημιώσεων για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις »»»  http://www.greece.org/blogs/wwii/


( Hide )
  1. Και κάποιοι ερωτούν και ζητούν διευκρηνήσεις: Οι νεότεροι ας ρωτήσουν τους πατεράδες κ. μανάδες τους, τους παπούδες και γιαγιάδες τους, ΕΜΕΙΣ δεν μεγαλώσαμε και γαλουγηθήκαμε με τα ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ότι οι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ, θα μας ΠΑΡΟΥΝ τα ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ κ. ΤΑ ΓΙΔΙΑ ! ΘΑ ΜΑΣ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ κ. ΚΟΡΕΣ !! Και Ω ! ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ βλέπουμαι, ότι ο "ΧΡΟΝΟΣ" είτανε ο καλύτερος κριτής ! Τα ΣΠΙΤΙΑ, Τα ΧΩΡΑΦΙΑ, Τα ΜΑΓΑΖΙΑ τα ΠΡΟΒΑΤΑ κ. Τα ΓΙΔΙΑ, .... ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΝ ! ΟΙ .... ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ! Και όσο ΑΝΑΦΟΡΑ για τους ... ΒΙΑΣΜΟΥΣ ;; ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ, Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ... ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΓΛΟΥ ! ΑΥΤΗ ΕΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1944 Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ! ΑΥΤΗ ! Και ως ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ για το ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΡΟ κ. το ΨΗΛΟ ΚΑΠΕΛΟ; ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !! ΕΙΠΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ;; Τα ... Τέτοια στον ΔΗΜΑΡΧΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτοί τότε, οι αποστεωμένοι και ισχνοί στρατιώτες και αξιωματικοί του Εθνικού Στρατού, που έδωσαν το ΑΙΜΑ και τη ΖΩΗ τους θυσία, μαχόμενοι σε βουνά και σε άθλιες συνθήκες, πολεμώντας ακόμη και με... τιτοϊκούς και βούλγαρους σλαβομακεδόνες με άφθονο ξένο εξοπλισμό, για να μην καταντήσει η Ελλάδα σαν τη Βόρεια Κορέα και τη σταλινική Αλβανία του Χότζα, για να μη περάσει το φρικτό συμμοριακό παιδομάζωμα 25000 ελληνόπουλων και να μην αποσπαστεί η Μακεδονία από τον εθνικό μας κορμό, όπως είχε αποφασίσει η 5 Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ, όλοι εκείνοι οι ΗΡΩΕΣ έχουν.... καμμία σχέση, κύριε κουκουέ του 7,15, με τους σημερινούς πολιτικάντηδες της συμφοράς ή τα... χοντρά πρόσωπα με τα...ψηλά καπέλα και τα... πούρα, που αναφέρεις;
    Υπηρετούσαν -νομίζεις- τα ίδια ιδανικά;
    ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ υπηρετούσαν τα ΙΔΙΑ Ιδανικά που πολλοί αγωνίζονται και σήμερα: η Ελλάδα να ανήκει στο λαό της, και όχι στα ξένα αφεντικά (που τότε λέγονταν Τίτο και Στάλιν...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή