Γιατί εξορκίζουν την δραχμή;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, πολιτειακή ηγεσία και ο κεντρικός μας τραπεζίτης στα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα και συνεντεύξεις τους σε πρώτο πλάνο είχαν την κινδυνολογία και τον ξορκισμό στο ενδεχόμενο επιστροφής στην δραχμή, ένα ενδεχόμενο που οδηγούμαστε με  μαθηματική ακρίβεια μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012, ενώ παράλληλα σαν θείο δώρο ευχήθηκαν για την παραμονή της χώρας στο ευρώ διακηρύσσοντας την προσήλωσή τους και πίστη τους στην αλληλεγγύη (!) των εταίρων μας.

Η ΕΜΜΟΝΗ των κυβερνόντων στον «εθνικό στόχο» παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη είναι δικαιολογημένη αλλά παράλληλα μια υπεύθυνη ηγεσία θα πρέπει να αντιμετωπίζει ρεαλιστικά την διαμορφωμένη συγκυρία και την αδυναμία της χώρας να ανταπεξέλθει στο τεράστιο μη βιώσιμο χρέος. Οφείλει λοιπόν να εκπονήσει σχέδιο και να προετοιμάσει τον λαό για το εναλλακτικό σενάριο μιας προσωρινής έστω επιστροφής στο εθνικό μας νόμισμα, σενάριο που η εταίροι μας επεξεργάζονται αλλά με τους δικούς τους όρους.
Όρους τέτοιους που προϋποθέτουν σύμφωνα και με τις τελευταίες απαιτήσεις της τρόικας την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας και των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών με μια νέου τύπου μεσαιωνική δανειακή σύμβαση και στο αμέσως επόμενο στάδιο την εθελούσια έξοδο ή την αποβολή της χώρας μας από την ευρωζώνη και την παραμονή μας στο ευρύτερο ομάδα των 27 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σε ένα τέτοιο φτωχοποιημένο και εξαθλιωμένο εκτός ευρωζώνης κράτος-μέλος των 27 της ΕΕ θα ενεργοποιηθεί η TASK FORCE του Horst Reichenbach με την εισβολή ευρωπαϊκών μονοπωλίων.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην δραχμή, ένα ενδεχόμενο το οποίο παίζει πολύ στους σχεδιασμούς των εταίρων μας, θα πρέπει να αντιμετωπισθεί και από την ελληνική ηγεσία με σοβαρότητα ενώ παράλληλα θα πρέπει να σχεδιαστούν διαδικασίες και εξελίξεις τέτοιες που θα οδηγήσουν την χώρα με ευταξία στην νέα κατάσταση. Οι κραυγές, η στείρα άρνηση ενός πιθανού ενδεχόμενου και το ανάθεμα σε πιθανά σενάρια επιστροφής στην δραχμή μου θυμίζουν τον ανεκδιήγητο αρχηγό του Πασόκ που απέρριπτε σαν καταστροφικό το ΔΝΤ λίγες μόνον ημέρες πριν το προσκαλέσει!      

Η ΕΜΠΛΟΚΗ των τελευταίων ημερών στις διαπραγματεύσεις του PSI+, στο κούρεμα δηλαδή του χρέους κατά 50% , που κατά παράδοξο τρόπο μειώνει το χρέους μόνον κατά 20% έως 25% (!..), δίνει την δυνατότητα στις αγορές να εμμένουν στην αξιολόγηση του ελληνικού χρέους σαν μη βιώσιμου. Γεγονός που σπρώχνει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης και επιστροφής στο εθνικό της νόμισμα με τρεις στόχους: 
1) Την ενεργοποίηση των CDS σε τέρψη των όπου γης κερδοσκόπων που θα αποκομίσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που τους προσφέρει το PSI+.
2) Απαλλάσσει την ευρωζώνη από το ελληνικό «βαρίδι» και της επιτρέπει να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μείζον πρόβλημα του χρέους της Ιταλίας που απειλή άμεσα την ύπαρξη του ευρώ, και,
3) Δίνει στην Ελλάδα την δυνατότητα εκτός των ασφυκτικών περιορισμών της ευρωζώνης να επιβάλλει ένα  μεγαλύτερο ποσοστό κουρέματος του δημόσιου χρέους..
ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟΤΕΡΟ κύριοι της κυβέρνησης να προετοιμάσετε τον ελληνικό λαό και όχι να τον τρομοκρατείτε, η «κόλαση» είναι μια κύριε Προβόπουλε, την βιώνει ήδη ο ελληνικός λαός όντας εντός της ευρωζώνης, θα σας το βεβαιώσουν αυτό οι εκατοντάδες χιλιάδες των ανέργων, οι χιλιάδες νεοάστεγοι και νεόφτωχη των συσσιτίων που δημιούργησε η ανάλγητη και αδιέξοδη πολιτική των δανειακών συμβάσεων με την τρόικα που και εσείς έχετε προσυπογράψει.


ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ επιτέλους κύριοι της συγκυβέρνησης τον ελληνικό λαό από την παρουσία σας, αφήστε τον να εκφράσει ελεύθερα και δημοκρατικά την βούλησή του όπως το σύνταγμα επιβάλλει..


ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΩΝΕΤΑΙ άλλο με τις συνεχείς επώδυνες δανειακές συμβάσεις και τους συνεχείς και άλογους τοκογλυφικούς δανεισμούς! Φτάνει πια!


( Hide )
  1. Πάλι και ξανά με και σε αυταπάτες ζείται και α..ανιζώσασται! Αυτά τα 24 κομβικά σημεία που αναγράφονται μπορούν μόνο με μια συγκεκριμένη Πολιτική να γίνουν! Αυτή την περίοδο που έχουν πέσει οι μάσκες ολόνων, είδαμαι και βλέπουμαι τα πρόσωπα τους, πρόσωπα υποτελή, δουλοπρεπεί, υποτακτικά και υποταγμένα! Αυτές οι μάσκες καλά κρατούσαν τόσες δεκαετίες σχεδόν 7 δεκαετίες! Οχι ότι πιο παλιά είτανε διαφορετικά, αλλά επί του Ελληνικού Συγκεκριμένου, ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΡΙΖΟΥΝ μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, μετά την τεράστεια καταστροφή! Και είχαμαι μετά την ΤΡΙΠΛΗ Ναζιστοφασιστική ΚΑΤΟΧΗ (Γερμανία, Ιταλία, Βουλγαρία), την ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ για ένα ΞΕΚΙΝΗΜΑ τόσο για την Χώρα μας, αλλά και για ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και με προέκταση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Η ΕΛΛΑΔΑ δεν μπόρουσε εκ των Αντικειμενικών Πραγμάτων ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ να γίνει ΟΥΤΕ Αλβανία, ΟΥΤΕ Γιουγκοσλαβία αλλά ΟΥΤΕ μια κοινωνία του λεγώμενου ανατολικού μπλόκ, αντιθέτος, θα γινότανε Χώρα αντιγραφής ακόμη και από την Σοβιετ. Ενωση ! Αυτό το ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, το ΑΙΜΑΤΟΒΑΨΑΝ από τον δεκέμβρη του 44 με αποκορύφωμα τους ΔΥΟ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ που φτιάξαν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ με της ΠΛΑΤΕΣ των ΝΕΩΝ Αγγλοαμερικάνικων ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! Και αυτοί ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ρίχνοντας πλέον της ΜΑΣΚΕΣ τους, δεν της έχουν πλέον ανάγκη, να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ, ΤΗΝ ΠΗΓΗ της ΕπιστημονικήςΦιλοσοφικήςΚοινωνικής Γνώσης που αντλούσαν οι "κλασικοί" Μαρξ,Ενγελς,Λένιν, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Διότι σαυτήν την "ΝΕΑ ΤΑΞΗ/ΕΠΟΧΗ" ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" θα "ΑΝΑΧΘΕΙ" σε "ΣΚΟΥΠΙΔΩΦΑΓΟ", η ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ του ΕΙΝΑΙ κ. ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ! Και Ερχόμαστε ΞΑΝΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ την ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ μετά την ναυμαχία της Σαλαμίνας (Ξύλινα Τείχη), να αδράξουμαι για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ! Χρειαζόμαστε ΕΝΑΝ "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ" για να ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ και μετά ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! Οι ΜΕΛΕΤΕΣ των ΕΠΙΤΕΛΙΩΝ μας είναι τόσο αληθινές και σίγουρες σε εφαρμογή, όσο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ! Γιαυτό τα 24 σημεία σας με το ΥΠΑΡΧΩΝ είναι ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ υπό επίροια ΟΥΣΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς φίλε ανώνυμε το σχόλιό σου αναφέρεται σα κάποιο άλλο δημοσίευμα,

    Χαιρετισμούς,
    Αντίκρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή