Ξεπούλησαν την Ελλάδα! - Είπαν το μεγάλο "ΝΑΙ" στους δανειστές

Σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου και αμέσως ξεκίνησε η συζήτηση με τους επικεφαλής της τρόικας. Σύμφωνα με τη δήλωση του πρωθυπουργικού γραφείου, οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν σε όλα τα σημεία εκτός από ένα που δεν ονομάζεται και απαιτεί περαιτέρω διευκρινίσεις. Παπανδρέου και Σαμαράς διαφώνησαν μόνο στις μειώσεις στις κύριες συντάξεις.

Αμέσως μετά, Σαμαράς και Παπανδρέου, επιδόθηκαν στο γνωστό και άθλιο παιχνιδάκι των διαρροών για το ποιος "έσωσε" τη χώρα.

Ο μεν Σαμαράς επέμενε να μην μειωθούν κάτω από ένα πλαφόν οι επικουρικές και ο Παπανδρέου επέμενε να μην γίνει καμία περικοπή στις κύριες συντάξεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχηγοί εξουσιοδότησαν τον πρωθυπουργό να συζητήσει με την τρόικα για να βρεθεί λύση μέχρι το πρωί και είναι πιθανό αν χρειαστεί να κληθούν εκ νέου οι αρχηγοί στο Μαξίμου για την τελική συμφωνία- παράδοση της χώρας στους δανειστές.

 Ο πρόεδρος της ΝΔ μόλις έφτασε στα γραφεία του κόμματος συγκάλεσε σύσκεψη με τους δύο αντιπροέδρους του κόμματος Δ.Αβραμόπουλο και Στ.Δήμα και τους στενούς συνεργάτες του.
Λίγο αργότερα σε δήλωσή του προσπάθησε να μας πείσει ότι ο ίδιος έκανε διαπραγμάτευση κι ότι... νοιάζεται για τις συντάξεις του κόσμου.

Ο Καρατζαφέρης εξέφρασε επιφυλάξεις για την τελική συμφωνία και ενδεχομένως να αποχωρήσει κι από την κυβέρνηση... Αλλά επειδή μιλάμε για τον Καρατζαφέρη, ας κρατήσουμε πολλές επιφυλάξεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου