Oι Anonymous "χτύπησαν" το site του Υπ. Δικαιοσύνης (βίντεο)

Τα ξημερώματα της Παρασκευής οι "Anonymous" χτύπησαν το site του υπουργείου Δικαιοσύνης. Εκεί μπορούσατε να δείτε το σχετικό βίντεο όπως επίσης και την προειδοποίηση των Αnonymous πως ο επόμενος στόχος θα είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!



 Διαβάστε το μήνυμα των Αnonymous:


«Χαιρετίσματα Ελλάδα. Είμαστε οι Αnonymous.

Αυτό που συμβαίνει στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Επιλεγήκατε από τους πολίτες σας να ενεργήσετε εκ μέρους τους και να εκφράσετε τις επιθυμίες τους όμως αποτύχατε. «Σκοτώσατε» το πιο ιερό στοιχείο που είχε η χώρα σας και αυτό είναι η δημοκρατία. 

Η δημοκρατία γεννήθηκε στην χώρα σας αλλά την σκοτώσατε. Τι ειρωνεία! Ο ίδιος ο λαός σας σας μισεί και στέκεστε απέναντι του μην κάνοντας τίποτα για να το αποτρέψετε αυτό. 

Μπήκατε στο ΔΝΤ χωρίς τη συναίνεση του κόσμου σας. Έχετε στήσει στις πλάτες των πολιτών σας μια νέα δικτατορία επιτρέποντας στις τράπεζες και στους μονάρχες της ΕΕ να τους υποδουλώσουν τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά. Οι άνθρωποι αυτοί πληρώνουν βαριά τα λάθη των κυβερνήσεών τους και εσείς με τον τρόπο σας αναγκάζετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν είναι υπεύθυνοι. Τι ντροπή! 

Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις για να επιτίθεται σε πολίτες που διαδηλώνουν προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη. Διαδηλώνουν εναντίον σας όμως δεν θέλετε οι φωνές τους να ακουστούν. Τους στερείτε τη το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και το δικαίωμα να ζουν. Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν. Υπογράφοντας το ACTA (Διεθνής Εμπορική Συμφωνία για την Καταπολέμηση της Παραποίησης/Απομίμησης) θα στερήσετε από το λαό σας περισσότερες ελευθερίες και θα τον σπρώξετε ακόμα περισσότερο στην καταπίεση. 
Αγνοήστε μας και ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ! 

Είμαστε οι Anonymous
Είμαστε λεγεώνα
Δεν συγχωρούμε
Δεν ξεχνάμε
Θα πρέπει να μας περιμένετε!
Ο λαός δεν θα πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις αλλά οι κυβερνήσεις το λαό τους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου