«Ανεξάρτητοι Έλληνες»: Συγκροτούν την Κοινοβουλευτική τους ομάδα…

Ένα βήμα πριν από την δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας βρίσκονται πλέον οι «Aνεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου καθώς αναμένεται η προσχώρηση του βουλευτή Βοιωτίας Μιχάλη Γιαννάκη με τον οποίο θα συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των δέκα βουλευτών.

Εφόσον ο διαγραμμένος από την ΝΔ βουλευτής ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου, τότε οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αποκτούν επιπλέον δικαιώματα όπως η εκπροσώπηση στα τηλεοπτικά πάνελ αλλά ενδεχομένως και μέρος της κρατικής χρηματοδότησης που τους είναι αναγκαία για την προεκλογική τους εκστρατεία.

Πέραν του κ. Γιαννάκη, ο κ. Καμμένος συζητά ακόμα και με τον Γιάννη Δημαρά την πιθανότητα προεκλογικής συνεργασίας και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Τυπικώς μόνο αναμένεται σήμερα και η ανακοίνωση προσχώρησης του Παναγιώτη Μελά ενώ ήδη στην Κ.Ο του κόμματος μετέχουν πέραν του Πάνου Καμμένου και οι Χρήστος Ζώης, Κώστας Μαρκόπουλος, Ελενα Κουντουρά, Δημήτρης Σταμάτης, Μίκα Ιατρίδη, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχα, Σπύρος Γαληνός.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι προσχωρήσεις από τον χώρο των συνδικαλιστών οπού ο Γιάννης Μανώλης ανακοίνωσε χθες την «μεταγραφή» από την ΝΔ τριών κορυφαίων συνδικαλιστών από τον χώρο των συγκοινωνιών και του τουρισμού.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.