Γιώργος Καρατζαφέρης: Αν προκύψει κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αφήσει ούτε μέρα ειρήνης...

Αν προκύψει μια κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, δεν θα έχουμε ούτε μία μέρα ειρήνη στην Αθήνα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ «που δημιουργούσε επεισόδια, όταν είχε 3%, δεν θα επιτρέψει ειρήνη τώρα... που θα έχει πάνω από 20%» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης, το μεσημέρι της Τρίτης. Πρόσθεσε ότι, αντίθετα, αν βγει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε 2-3 μήνες θα φανεί το αδιέξοδο και θα ενωθεί ξανά ο αστικός κόσμος.

Αυτή η μακροπρόθεσμη λύση είναι η καλύτερη, τόνισε ο κ. Καραταζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης κατήγγειλε τις χώρες του ευρωπαϊκού Βορρά, λέγοντας ότι με σχέδιο κρατούν σε καθίζηση τις οικονομίες και τη βιομηχανία του Νότου, για να τις απομυζούν. Μάλιστα, ζήτησε να συγκροτηθεί ένα μέτωπο των χωρών του Νότου, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα.

Πρόσθεσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, αλλά τόνισε ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι την Ελλάδα κυβερνά η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και ότι όσοι έχουν κυβερνήσει τη χώρα έχουν προηγουμένως συνεργασθεί με αυτήν. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι ο ελληνικός λαός δεν αποφασίζει αβίαστα και ότι τα δελτία ειδήσεων των 8 διαμορφώνουν συνείδηση.

Επικαλέστηκε δε τον Νόαμ Τσόμσκι, αναφερόμενος στη δήλωσή του ότι «η ΕΚΤ και το ΔΝΤ έχουν βαλθεί να καταστρέψουν την Ελλάδα». Επίσης αποκάλεσε τον Πολ Τόμσεν «υπερυπουργό που στερεί την εθνική κυριαρχία της χώρας».

Νωρίτερα ο κ. Καρατζαφέρης αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να αναδιαπραγματευθούν το Μνημόνιο όσοι το ψήφισαν, ενώ χαρακτήρισε «κατάπτωση» τον τρόπο που διεξάγεται η προεκλογική εκστρατεία, λέγοντας ότι ο καθένας προσπαθεί να αποδείξει ότι ο άλλος είναι χειρότερος.

Αναφερόμενος στους ηγέτες των επτά κομμάτων που μπήκαν στη Βουλή στις 6 Μαΐου είπε ότι φάνηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, γιατί δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν εξαιτίας του φόβου τους μήπως μειώσουν ακόμη περισσότερο τα ποσοστά τους.

«Αν σκεφτόμουν κι εγώ έτσι, η χώρα θα είχε προβλήματα από τον Νοέμβριο. Εγώ άφησα το κόμμα και στήριξα την πατρίδα» συμπλήρωσε.
( Hide )
  1. Ο ελληνικός λαός έπαψε πλέον να νομιμοποιεί με την ψήφο του μαφιόζικες συμμορίες (ΝΝΔ ΠΑΣΟΚ) που επί 38 χρόνια το έπαιζαν πολιτικά κόμματα?....το ελικόπτερο και στο Παλέρμο όπου είναι και ο φυσικός σας ΣΤΙΒΟΣ να αναδείξετε το ταλέντο σας… βιαστείτε όσο είναι καιρός και προκάνετε …γιατί μετά….. παρέα στον Ακη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή