Και το «θείο βρέφος» υπέρ της τρικομματικής κυβέρνησης μακράς πνοής…

Το “θείο βρέφος” του ιστορικού ΠΑΣΟΚ
Μην περιμένετε σύντομα εκλογές, αυτή η Βουλή θα πάει αρκετά μακριά. Η εκτίμηση αυτή ανήκει στον Κώστα Λαλιώτη, το πάλαι ποτέ “θείο βρέφος” του ιστορικού ΠΑΣΟΚ...και την μοιράστηκε με πολίτες με τους οποίους συνομίλησε την Παρασκευή στο Καλέντζι Αχαΐας όπου βρέθηκε για να παραστεί στην ταφή του Γιώργου Κατσιφάρα, σύμφωνα με το thebest.gr.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι παγιώνεται στην κοινή γνώμη η αίσθηση ότι σύντομα θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις και ενδεχομένως και νέες εκλογές η εκτίμηση Λαλιώτη αιφνιδίασε αρκετούς. Ο πρώην Υπουργός, πάντως, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Γνώμη", είναι της άποψης ότι η "τρικομματική κυβέρνηση θα είναι μακράς πνοής". Ο κ. Λαλιώτης στο Καλέντζι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου όπως και με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα.

Χθες, πάντως, κυκλοφόρησαν πληροφορίες που θέλουν τον κ. Λαλιώτη να πρωταγωνιστεί σε Κίνηση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Από τις συζητήσεις που έκανε στο Καλέντζι, όπως έμαθε το thebest.gr, δεν φάνηκε να τον απασχολεί κάτι τέτοιο, αν και οι πληροφορίες επιμένουν...
( Hide )