Επικαιροτητα

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΧΑΛΚΙΔΑ WEATHER

Αλέκα Παπαρήγα: Ο λαός φωνάζει "φθάνει πια" (βίντεο)

«Το "φθάνει πια" που φωνάζει με απόγνωση ο λαός πρέπει να πάρει το πραγματικό πολιτικό περιεχόμενο, αυτό που αντιστοιχεί σήμερα στις ανάγκες του λαού και του κινήματος, το "φθάνει πια" πρέπει να στρέφεται κατά της κυριαρχίας των μονοπωλίων στην οικονομία, αφορά τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης»...
υπογράμμισε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στην ομιλία της, χθες, στο 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή», στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον.

Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι η κρίση «δεν έχει φθάσει ακόμα στον πάτο, άρα τα λαϊκά προβλήματα δεν έχουν πιάσει πάτο, ούτε στην Ελλάδα ούτε στην ΕΕ, και δεν αρκεί, να προβάλλουμε μέτρα ανακούφισης της φτωχολογιάς για τα οποία θα παλέψουμε, αλλά δεν θα κάνουμε τίποτα αν δεν διαλέξουμε τον δρόμο της ρήξης και της ανατροπής, όσες θυσίες και αν απαιτήσει οι οποίες θα είναι πολύ λιγότερες από το κόστος της αυταπάτης και της υποταγής».

Η κ. Παπαρήγα κάλεσε όσο περισσότερους εργαζόμενους να στηρίξουν την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για μονομερή διαγραφή του χρέους, χωρίς καμία αναγνώριση που σημαίνει καμία διαπραγμάτευση γιατί η διαπραγμάτευση σημαίνει αναγνώριση, σημαίνει νέο κούρεμα με νέα Μνημόνια».

Η ομιλία της Α. Παπαρήγα εδώ »»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *