Ρωσικό ενδιαφέρον για ακίνητα στην Ελλάδα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το δεύτερο Ελληνορωσικό Φόρουμ Ακινήτων, που θα γίνει στην Αθήνα στις 23-24 Οκτωβρίου 2012. Ιδιαίτερα, στις συνθήκες κρίσης που περνάει η χώρα σήμερα.

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την προώθηση οικονομικών και εμπορικών σχέσεων Ελλάδος-Ρωσίας, ανέλαβε την πρωτοβουλία για την διοργάνωση του 2ου Ελληνορωσικού Φόρουμ Ακινήτων στην Αθήνα στις 23-24 Οκτωβρίου 2012, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Στο Forum θα συμμετέχουν, τουλάχιστον 15-20 εκπρόσωποι ρωσικών κτηματομεσιτικών γραφείων, τα οποία ειδικεύονται στην πώληση ακινήτων εξωτερικού στην ρωσική αγορά και στην προώθηση επενδυτικών κτηματικών προτάσεων στους δυνητικούς Ρώσους πελάτες. Η Ρωσική αποστολή θα επισκεφθεί επίσης τα Χανιά της Κρήτης στα πλαίσια της θεσμικής συνεργασίας του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Επιμελητηρίου Χανιών.

Το 2ο Ελληνορωσικό Φόρουμ Ακινήτων έχει σκοπό μια ολοκληρωμένη στρατηγική συνάντηση εκπροσώπων δυνητικών Ρώσων επενδυτών και Ελλήνων επιχειρηματιών με τη συμμετοχή ιδιοκτητών και managers ειδικευμένων κτηματομεσιτικών γραφείων της Ρωσίας-Θεσμικών παραγόντων της Ρωσίας και της Ελλάδος. Το Φόρουμ, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ρωσίας και διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ρωσική Ομοσπονδία Μεσιτικών Γραφείων, Π.ΟΜ.Ι.Δ.Α και FIABCI.