«ΟΧΙ» Βενιζέλου στη σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ!

Στην απόφαση να μην συγκαλέσει τελικά την Κοινοβουλευτική Ομάδα κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με στελέχη του κόμματος τη Δευτέρα. Με την απόφαση αυτή η Ιπποκράτους επιχειρεί να βγουν από την ατζέντα τα εσωκομματικά και η προσοχή να στραφεί στις εξελίξεις μετά τις αποφάσεις του Eurogroup.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρουν τα «Νέα», αποφασίστηκαν δύο διευρυμένης σύνθεσης συνεδριάσεις ΚΤΕ για την Τετάρτη και την Πέμπτη, προκειμένου οι βουλευτές να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα του Eurogroup, για το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, όπως επίσης και για την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Στη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα στην Ιπποκράτους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι σύντομα θα ανακοινώσει τη σύνθεση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο αλλαγών στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να είπε -σύμφωνα με το Έθνος- ότι «πρέπει να μπουν κανόνες» αλλά τόνισε ότι δεν δέχεται λέξη για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού.