Επικαιροητα

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΧΑΛΚΙΔΑ WEATHER

HUFFINGTON POST: «Μία νέα κυβέρνηση ήθους με διαφάνεια στις πράξεις χρειάζεται η Ελλάδα»

Με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που έκανε λόγο για μετριοπαθή ανάπτυξη του ΑΕΠ και για προσλήψεις εργαζομένων από νεοσύστατες εταιρείες ως θετικές ενδείξεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας... ο ομογενής δρ. John Kallaniotis εκφράζει τις έντονες επιφυλάξεις του για τις προοπτικές οικονομικής και πολιτικής ανάκαμψης της χώρας σε άρθρο στη διαδικτυακή HUFFINGTON POST, με τίτλο «Greece Is Along Way from Back».

Μεταξύ άλλων ο Kallaniotis υπενθυμίζει ότι στον ορίζοντα επίκεινται οι δημοτικές εκλογές και οι ευρωεκλογές, ενώ υπενθυμίζει ότι ο τρόπος λειτουργίας της ελληνικής πολιτικής σκηνής από το 1974 ήταν η εξαγορά ψήφων από την κυβέρνηση μέσω της διανομής του πλεονάσματος στον προϋπολογισμό και της προβολής μη ρεαλιστικών υποσχέσεων προς τον ελληνικό λαό.

«Προβλέπω», συνεχίζει ο αρθρογράφος, ότι «μετά τις εκλογές της 18ης και της 25ης Μαΐου, οι διεφθαρμένοι ηγέτες της Ελλάδας θα σφίξουν τα οικονομικά χαλινάρια ακόμη περισσότερο προκειμένου να ευχαριστήσουν τους Ευρωπαίους δανειστές τους». Εν συνεχεία, ο αναλυτής εγκαλεί το ΠΑΣΟΚ για τη ζημιά που προκάλεσε επί χρόνια στη γενέτειρά του, ζημιά που όπως υποστηρίζει ο ίδιος, θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο γενεές για να αποκατασταθεί.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα συντηρητική και ηθική κυβέρνηση που θα μειώσει τους φόρους για τη μεσαία τάξη και τις μικρές επιχειρήσεις, θα εξαπολύσει πόλεμο κατά της διαφθοράς με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων εάν αυτό απαιτείται και θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εθνικού συνόλου, όχι απλώς ορισμένων προνομιούχων ομάδων, καταλήγει ο Kallaniotis.
πηγή: mignatiou.com

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *