Αποφασισμένος ο Αλέξης Τσίπρας να κλείσει τη συμφωνία ώς τις 20 Αυγούστου

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται με εντατικούς ρυθμούς υπό την εποπτεία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ τη συμφωνία με τους δανειστές στο διάστημα μεταξύ 15 και 20 Αυγούστου είναι αποφασισμένος ο πρωθυπουργός, όπως εκτιμούν τραπεζικοί κύκλοι -τους οποίους επικαλείται Το Βήμα- μετά τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα των πλειστηριασμών.

Από την πλευρά της Κομισιόν, ο επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί ανέφερε πως το χρονοδιάγραμμα φτάνει μέχρι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Οι διαβουλεύσεις με την τρόικα αναμένεται να ξεκινήσουν την Παρασκευή. «Υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα που μας πηγαίνει μέχρι το δεύτερο δεκαπνθήμερο του Αυγούστου» ανέφερε ο Πιερ Μοσκοβισί από την πλευρά της Ευρωπαικής Επιτροπής.

Εξάλλου, την Τρίτη η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι αμέσως μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, με καταληκτική ημερομηνία την 20ή Αυγούστου.

Σύμφωνα με τους ίδιους τραπεζικούς κύκλους, οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται με εντατικούς ρυθμούς υπό την εποπτεία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Οι συζητήσεις γίνονται πλέον πάνω σε συγκεκριμένα κείμενα, με συγκεκριμένα στοιχεία από τις διάφορες υπηρεσίες των υπουργείων και έχουν συνταχθεί και τα προσχέδια της συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου