Anonymous: Θα κτυπήσουμε υπουργεία, τράπεζες, αεροδρόμια στην Τουρκία! (Vid)

Anonymous, Τουρκία,
Η Τουρκία βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο στόχαστρο της ομάδας χάκερ-ακτιβιστών Anonymous, οι οποίοι απειλούν με γενικευμένη επίθεση εναντίον της τουρκικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με παραδοχή της ‘Αγκυρας, η οργάνωση πραγματοποίησε κυβερνοεπίθεση κατά τουρκικών ιστοσελίδων την προηγούμενη εβδομάδα, προκαλώντας προβλήματα στη λειτουργία 40.000 τουρκικών ιστοσελίδων.

Οι Anonymous απειλούν να «ρίξουν» τα συστήματα, βάσει των οποίων λειτουργούν τα αεροδρόμια, οι τράπεζες και οι κυβερνητικές εγκαταστάσεις της χώρας καθώς και τους διακομιστές που αποτελούν τη βάση των ψηφιακών υποδομών της Τουρκίας.

Σε ανακοίνωσή της, η ομάδα αναφέρει: «Η Τουρκία στηρίζει το Νταές, αγοράζοντας πετρέλαιο από αυτό και επιτρέποντας στους μαχητές του να νοσηλευτούν (στη χώρα)».

«Δεν δεχόμαστε ότι ο Ερντογάν, ηγέτης της Τουρκίας, θα βοηθά την ISIS. Εάν δεν σταματήσετε να στηρίζετε τον ISIS, θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε επιθέσεις κατά του Διαδικτύου σας» σημείωσε.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι χακτιβιστές εξαπέλυσαν τεράστια επίθεση άρνησης υπηρεσιών (DDoS) κατά της Τουρκίας, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία.

mignatiou.com