Νίκος Μιχαλολιάκος: «Η κυβέρνηση επιχειρεί να διαλύσει τον τρόπο με τον οποίο πορεύτηκε η ελληνική οικογένεια επί χιλιάδες έτη» (Vid)

Δριμύ κατηγορώ εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, από το βήμα στην Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για το σύμφωνο συμβίωσης.

Ειδικότερα, ο κ. Μιχαλολιάκος στηλίτευσε με τον πλέον δριμύ τρόπο την απόπειρα της Αριστεράς να καταλύσει τον βασικό πυλώνα του Έθνους, την ελληνική οικογένεια, κατηγορώντας την ότι «επιχειρεί να διαλύσει τον τρόπο με τον οποίο πορεύτηκε η ελληνική οικογένεια επί χιλιάδες έτη».

Παράλληλα, έθεσε και το ερώτημα για ποιο λόγο δεν αντιδρά η Εκκλησία της Ελλάδος: «Τί είδους κονκορδάτο έχει συναφθεί μεταξύ εκκλησίας και κυβέρνησης της Αριστεράς;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, αφού χαιρέτησε την απόφαση του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες της μητροπόλεώς του, ο Ν. Μιχαλολιάκος υποστήριξε πως «σήμερα έπρεπε να πενθούν πένθιμα οι καμπάνες σε όλη τη χώρα»!

Ειρωνευόμενους τους ροζ «επαναστάτες» της Αριστεράς, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε τα εξής: «εσείς δεν αλώσατε καμία Βαστίλη. 

Εκλεγήκατε με τις ψήφους λιγότερου του 20% του εκλογικού σώματος και επιχειρείτε να επιβάλλετε την διάλυση του θεσμού της ελληνικής οικογένειας. 

Αν για εσάς είναι αναχρονιστικό, τότε για εμάς τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ισχύει και θα ισχύει το σύνθημα: Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια».

Ετικέτα: ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.