Ο Ν. Νικολόπουλος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Γ. Καρατζαφέρη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Νίκος Νικολόπουλος, Χρηστιανοδημοκρατικό κόμμα
Η συμπαράταξη του «Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού» του Γ. Καρατζαφέρη και το «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος» του Ν. Νικολόπουλου φιλοδοξεί να αντιπαραταχθεί στη ”νεοφιλελεύθερη” Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Η ανακοίνωση έγινε από το Ν. Νικολόπουλο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πίτας του ΛΑΟΣ στο ξενοδοχείο Royal Olympic. ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, στην ομιλία του, αποδέχθηκε το "προσκλητήριο" συνεργασία...

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον  Γιώργο Καρατζαφέρη το μεσημέρι της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου. Η σημαντική ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πίτας του ΛΑΟΣ στο ξενοδοχείο Royal Olympic. 

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, στην ομιλία του, αποδέχθηκε το "προσκλητήριο" συνεργασίας του Νίκο Νικολόπουλου.

Όπως είναι γνωστο ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι οπαδοί της "κοινωνικής, ριζοσπαστικής Καραμανλικής ιδεολογικής τάσης" και εμφανίζονται ως στυλοβάτες και εκφραστές του παραδοσιακού πολιτικού στρατοπέδου, που πιστεύει στο τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου