ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΟΛ | ΤΣΙΠΡΑΣ: ''Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΗ...''

Αλέξης Τσίπρας, ΜΜΕ, Σταύρος Ψυχάρης,
Σε πόλεμο χωρίς προηγούμενο εξελίσσεται η αντιπαράθεση του ΔΟΛ με την κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό να απαντά στον Σταύρο Ψυχάρη, τον ισχυρό άντρα του ΔΟΛ, τον οποίο ο Αλ. Τσίπρας κατηγορεί εμμέσως πλήν σαφώς για εκβιασμό....


"Η δικαιοσύνη θα ενεργήσει απερίσπαστη και τα τηλεοπτικά ΜΜΕ θα αδειοδοτηθούν νόμιμα", τονίζεται σε ανακοίνωση-απάντηση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σχετικά με το κεντρικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζεται στην ανακοίνωση ως "άκρως αποκαλυπτικό" και αναφέρεται, ειδικότερα, ότι "φανερώνει ότι ο εκδότης Στ. Ψυχάρης ζητούσε επίμονα από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πολύ πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015,τη διαγραφή των δανείων του καθώς και πολιτική διαμεσολάβηση για την απόκτηση της συνολικής ιδιοκτησίας του MEGA".

"Όπως άπαντες αντιλαμβάνονται κανένα από τα δυο αιτήματα δεν έγινε δεκτό", επισημαίνει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας ότι "ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε στον Ελληνικό λαό να μη χαριστεί σε κανέναν και δεν χαρίζεται σε κανέναν".

"Η δικαιοσύνη ενεργεί απερίσπαστη και τα Τηλεοπτικά Μέσα θα αδειοδοτηθούν για πρώτη φορά με ανοιχτό και αδιάβλητο διεθνή διαγωνισμό", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού (εφημερίδα ΑΥΓΗ)
"Η δικαιοσύνη θα ενεργήσει απερίσπαστη και τα τηλεοπτικά ΜΜΕ θα αδειοδοτηθούν νόμιμα"

Το Κεντρικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ είναι άκρως αποκαλυπτικό.

Φανερώνει ότι ο εκδότης Στ. Ψυχάρης ζητούσε επίμονα από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πολύ πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015, τη διαγραφή των δανείων του καθώς και πολιτική διαμεσολάβηση για την απόκτηση της συνολικής ιδιοκτησίας του MEGA.

Όπως άπαντες αντιλαμβάνονται κανένα από τα δυο αιτήματα δεν έγινε δεκτό.

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε στον Ελληνικό λαό να μη χαριστεί σε κανέναν και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Η δικαιοσύνη ενεργεί απερίσπαστη και τα Τηλεοπτικά Μέσα θα αδειοδοτηθούν για πρώτη φορά με ανοιχτό και αδιάβλητο διεθνή διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου