ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Μπορεί ο Νίκος Βούτσης να αποφάσισε τον περασμένο Νοέμβριο της λήξη των εργασιών της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε τον επίλογό της...


Αντίθετα, η επιτροπή- δημιούργημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου συνεχίζει εκτός των συνόρων. Οπως ανακοίνωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, σήμερα και αύριο, η Επιτροπή Αλήθειας συνεδριάζει στις Βρυξέλλες...

ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
με επίκεντρο το τραπεζικό σύστημα αλλά και την ανασυγκρότησή της προχωρά σήμερα και αύριο (1 και 2 Μαρτίου) στις Βρυξέλλες, η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, συνεχίζοντας το έργο της για τον ελληνικό λαό.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μετά από ειδική εκδήλωση για το έργο της Επιτροπής Αλήθειας που διοργανώνεται από την Ευρωομάδα της Αριστεράς, μετά από πρωτοβουλία των Ευρωβουλευτών Ν. Χουντή, Σ. Σακοράφα και Ζ-Λ. Μελανσόν.

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ θα μιλήσουν, εκτός από τους διοργανωτές, η τ. Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο επ. συντονιστής της Επιτροπής Ερίκ Τουσέν, τα μέλη της Επιτροπής Γιώργος Κασιμάτης, Diego Borja, Μaria Lucia Fatorelli, Cephas Lumina.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου