Bύρων Πολύδωρας: «Προχωράμε όπως είχαμε συνεννοηθεί...»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΣΡ, ΜΜΕ, Τηλεοπτικές άδειες, Βύρων Πολύδωρας,

«Προχωράμε όπως είχαμε συνεννοηθεί. Θα τιμήσω την τιμή που μου έκαναν», δήλωσε ο Βύρων Πολύδωρας, αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον Νίκο Βούτση, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΕΣΡ....



Συνάντηση με τον υποψήφιο για την προεδρία του ΕΣΡ Βύρωνα Πολύδωρα είχε στο γραφείο του στη Βουλή ο πρόεδρος του Σώματος Νίκος Βούτσης, εν όψει της Διάσκεψης των Προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, σήμερα στις 5 το απόγευμα.

«Προχωράμε όπως είχαμε συνεννοηθεί. Θα τιμήσω την τιμή που μου έκαναν» δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο Β. Πολύδωρας ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΕΣΡ.

Ο κ. Πολύδωρας, σύμφωνα με το in.gr, διέψευσε ότι του ζητήθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του τονίζοντας: «Δεν ήθελα να ερμηνευτεί η κίνησή μου αυτή, ότι δεν ήθελα να μείνω ή ότι φοβάμαι. Δεν φοβάμαι, ούτε τα τρολαρίσματα ούτε όσα είπαν για μένα, τα οποία είναι αβάσιμα, ανούσια και κακεντρεχή και γεμάτα παραχαράξεις της ιστορίας, όπως ότι πρότεινα συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή. Αυτό που πρότεινα ήταν συνεννόηση, για προσέλκυση των 600 χιλιάδων ψηφοφόρων που είχαν φύγει από τη ΝΔ» επισήμανε ο Β. Πολύδωρας.

Η συνάντηση με τον Νίκο Βούτση, διάρκειας μισής ώρας, πραγματοποιήθηκε εν όψει της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του ΕΣΡ που έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 απόψε, Δευτέρα.

Ο Βύρων Πολύδωρας είναι η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την προεδρία του ΕΣΡ, ωστόσο έχει απορριφθεί από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου