Κινέζικα πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο

Κινέζικα πλοία, Μεσόγειος,

Κινέζικα πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο διατάσσονται να ενταχθούν στο ρωσικό ναυτικό σε περίπτωση μαζικής επίθεσης κατά της Συρίας...


Τα πλοία επιφανείας του Κινεζικού Ναυτικού στη Μεσόγειο στο πλαίσιο των κοινών ασκήσεων με τις μονάδες επιφάνειας του ρωσικού ναυτικού έχουν διαταχθεί να πλεύσουν προς το συριακό λιμάνι της Ταρτούς σε περίπτωση πιθανής επίθεσης κατά της Συρίας.

Ταυτόχρονα, το ιρανικό επιτελείο, του οποίου αξιωματικοί μόλις τραυματίστηκαν κατά την ισραηλινή επίθεση με στόχο τη συριακή βάση T4 στο Χομς, έβαλε τους στρατηγικούς πυραύλους σε τελικό συναγερμό.

Η παγκόσμια ειρήνη, η οποία διατηρήθηκε λίγο πολύ με μια ισορροπία του τρόμου ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικά μπλοκ και από την ψευδαίσθηση μιας παγκοσμιοποίησης, δεν κράτησε περισσότερο από επτά δεκαετίες μετά το τέλος του τελευταίου μεγάλου παγκόσμιου πόλεμου του 1939-1945.

Το παγκόσμιο σιωνιστικό κίνημα απέδειξε μόλις την ανικανότητα του να μη χρησιμοποιήσει προκλήσεις και συνομωσίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αιματηρούς παγκόσμιους πολέμους.

Ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών θα έπρεπε να αποσυναρμολογηθεί.
πηγή: infognomonpolitics

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου