Επικαιροητα

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μ. Σαλβίνι: Η Ιταλία δεν θέλει, πλέον, να είναι συνένοχη σε μπίζνες λαθρομετανάστευσης!

Tην απαγόρευση προσέγγισης ακόμα δύο πλοίων ανθρωπιστικών οργανώσεων με διασωθέντες μετανάστες στην Ιταλία, προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών και αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι.


Με νέα του ανάρτηση στο Facebook, ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών και Γ.Γ. της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, επανέλαβε ότι η χώρα του δεν θα δεχθεί στα λιμάνια της πλοία μη κυβερνητικών οργανώσεων.,,

Πιο συγκεκριμένα, ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι,   θέλησε να τονίσει: «Ενώ το πλοίο της μη κυβερνητικής οργάνωσης Aquarius προσεγγίζει την Ισπανία (προβλέπεται να φτάσει αύριο το πρωί), άλλα δυο πλοία ΜΚΟ με σημαία Ολλανδίας (Lifeline και Seefuchs) έφτασαν στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης, εν αναμονή του ανθρώπινου φορτίου τους, που εγκαταλείπουν οι δουλέμποροι. 

Οι κύριοι αυτοί πρέπει να ξέρουν ότι η Ιταλία δεν θέλει, πλέον, να είναι συνένοχη των μπίζνες της λαθρομετανάστευσης, και ότι θα πρέπει να βρουν άλλα λιμάνια (όχι ιταλικά), προς τα οποία να κατευθυνθούν. Ως υπουργός και ως πατέρας, το κάνω για το καλό όλων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *