-->

Header Ads Widget

ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εκλογές το συντομότερο δυνατόν» - Το νέο σήμα της Ν.Δ. (vid)

Για εποχή που τελειώνει με οδύνη και την εκτίμηση πως οι πολίτες θα διώξουν την κυβέρνηση «όπως της αξίζει», εξέφρασε στην ομιλία του για τα 44χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Το αίτημά του για εκλογές «το συντομότερο δυνατόν» επανέλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ έστειλε μήνυμαενότητας και αλλαγής, στην εκδήλωση για τα 44 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

«Αποτελεί μία γιορτή που αφορά όλους τους Έλληνες, που αφορά την ίδια την Δημοκρατία», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ όπως ανέφερε «στόχος μας είναινα γινόμαστε καλύτεροι και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προκλήσεις κάθε εποχής».

«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι απλά ένα μεγάλο κόμμα. Είναιτο μεγαλύτερο κόμμα της χώρας και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Είναι μία δημοκρατική παράταξη», επεσήμανε ο Κυρ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως «είμαστε το κόμμα που διατήρησε την μακροβιότερη και αρτιότερη δημοκρατία στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας και η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην τροχιά της Ευρώπης».

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. «εμείς κρατήσαμε όρθια την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, πάρα τα κύματα λαϊκισμού που γέννησε η οικονομική κρίση». Παράλληλα, υπογράμμισε πως επιθυμεί να ταυτίζει την πρόοδο με τις απαιτήσεις των πολλών. «Η νέα Δημοκρατία ήταν είναι και θα είναι ένα κόμμα λαϊκό», πρόσθεσε.

«Όραμά μου κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να μπορούν να υλοποιούν ελεύθεροι το δικό τους όραμα»


«Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά της παράταξής μας. Ταυτόχρονα όμως νιώθουμε το βάρος της ευθύνης απέναντι στο μέλλον. Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Οφείλουμε να αλλάξουμε. Μόνο έτσι θα διαμορφώσουμε την κοινωνία που μας αξίζει», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας πως το όραμά του είναι «κάθε Ελληνιδα και κάθε Έλληνας να μπορούν να υλοποιούν ελεύθερα το δικό τους όραμα».Όπως πρόσθεσε, «δεν πιστεύω σε ένα πατερναλιστικό κράτος που απλά προσφέρει μια αυταπάτη προστασίας».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε ότι «δεν υπάρχει Δημοκρατία χωρίς να είναι Νέα, ούτε Νέα χωρίς να είναι Δημοκρατία». Σημείωσε, δε, πως όταν έθετε υποψηφιότητα για την ηγεσία της Ν.Δ., είχε πει ότι θέλει να την ξανακάνει μεγάλο κόμμα εξουσίας. «Είμαστε η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, είμαστε μια παράταξη μεγάλης αντοχής, αλλά είμαστε και μια δύναμη μεγάλων αλλαγών. Η Ν.Δ. είναι έτοιμη να αλλάξει την Ελλάδα», υπογράμμισε.

Όπως είπε, «σήμερα είναι μαζί μας 150 συμπολίτες μας από το Μητρώο Στελεχών. Δεν ανήκαν στον κομματικό μηχανισμό και δεν είχαν σχέση με την πολιτική, αλλά εμπνέονται από το κοινό μας όραμα και αποφάσισαν να συμπορευτούν μαζί μας. Πολλοί από αυτούς θα είναι στα ψηφοδέλτιά μας».

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ


Επέμεινε, δε, ότι η χώρα πρέπει να οδηγηθεί το συντομότερο δυνατό σε εκλογές. Όπως εξήγησε, η Ν.Δ. σχεδιάζει μια οικονομία με λιγότερους φόρους και λιγότερες εισφορές, με περισσότερες επενδύσεις για περισσότερες δουλειές. Επεσήμανε, εξάλλου, ότι οι πολίτες «θα διώξουν τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όχι μόνο πολιτικά ηττημένους, αλλά και ηθικά απαξιωμένους».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θέλει ένα σχέδιο αλήθειας και τόνισε ότι απευθύνεται και «στους απογοητευμένους της κεντροαριστεράς και της αριστεράς».«Επιμένω στην ανάγκη ενότητας στη βάση, και συνεννόησης στην κορυφή. Επιμένω στην κινητοποίηση του απλού πολίτη, που πρέπει, επιτέλους, να βγει από το τέλμα της απογοήτευσης. Για να συναντηθούμε όλοι στην ίδια διαδρομή που θα φέρει μια φωτεινή μέρα για την Ελλάδα», σημείωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Το νέο σήμα της Ν.Δ.


Την ίδια ώραη Νέα Δημοκρατία στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα44 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος παρουσίασε και το νέο της σήμα . «Το καινούργιο λογότυπο μας είναι τόσο διακριτό, ώστε να ξεχωρίζει από κάθε άλλο. Και ταυτόχρονα, τόσο αφαιρετικό, ώστε να προβάλλουν επάνω του, η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας, τις δικές τους ελπίδες και προσδοκίες», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατά την ομιλία του.

Όπως πρόσθεσε, «το νέο σήμα της παράταξής μας σηματοδοτεί ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και σε νέες ιδέες. Ένα κόμμα που θα ξαναφέρει τους νέους στην πολιτική. Ένα κόμμα που θα γράψει τις πρώτες σελίδες της νέας εποχής για την Ελλάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *