Εκδίδει και βιβλίο ο Πάγκαλος με τον τίτλο... «Τα φάγαμε όλοι μαζί.. και συνεχίζουμε να τα τρώμε»!

Θεόδωρος Πάγκαλος, «Τα φάγαμε όλοι μαζί.. και συνεχίζουμε να τα τρώμε»,

Αμετανόητος και προκλητικός παραμένει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος αποφάσισε να εκδώσει βιβλίο με τον τίτλο «Τα φάγαμε όλοι μαζί... και συνεχίζουμε να τα τρώμε»




Δίχως τύψεις και ενοχές για όσα έχει προκαλέσει και πει, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θεόδωρος Παγκαλος, παρουσιάζει την άλλη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου το νέο... πόνημά του, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΕΡΚΥΡΑ-economia Publishing.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Στέφανος Μάνος, πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Μιχάλης Μπλέτσας, διευθυντής Πληροφορικής στο Media Lab του ΜΙΤ, Αλέκος Παπαδόπουλος, πρώην υπουργός Οικονομικών, Πάνος Τσακλόγλου, καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Το βιβλίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη φράση «Τα φάγαμε όλοι μαζί», που διατύπωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη Βουλή κατά την τοποθέτησή του σε συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στις 21 Σεπτεμβρίου 2010, και περιγράφει: «Το πόσα, πότε, πώς και ποιοι “τα φάγανε” και πώς κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω».
Πρόκειται για ακόμη ένα «χτύπημα» του 80χρονου πλέον πολιτικού, ο οποίος πρόσφατα προκάλεσε για άλλη μία φορά την κοινή γνώμη, υπερασπιζόμενος τους Αλβανούς για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Οπως ισχυρίστηκε, πρέπει να εκτελείται από την αστυνομία όποιος κραδαίνει όπλο, με τους Αλβανούς να λαμβάνουν το «δώρο» και να στήνουν... πάρτι στο διαδίκτυο και στα μέσα ενημέρωσής τους!

Παράλληλα, πάντως, με τις συγγραφικές επιδόσεις του, ο κ. Πάγκαλος έχει μπλέξει και με τα δίχτυα της Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, με εντολή που έδωσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος ελέγχεται για ενδεχόμενη εμπλοκή σε υποθέσεις παράνομων εσόδων και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Είχε προηγηθεί σχετικό ερώτημα που απηύθυνε στον Αρειο Πάγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολοπουλος.
εφ. «Δημοκρατία»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου