Κορονοϊός: Ο Γάλλος καθηγητής Ντιντιέ Ραούλτ ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε το φάρμακο κατά του ιού (βίντεο)

κορονοϊός, φάρμακο, θεραπεία, Plaquenil, Ντιντιέ Ραούλτ,
Αποτελεσματική θεραπεία με υδροξυχλωροκίνη! O Ντιντιέ Ραούλ Καθηγητής Ιατρικής, Διευθυντής στο Νοσοκομείο της Μασσαλίας ανακοίνωσε πως έδωσε σε ασθενείς με βαριά συμπτωματολογία υδροξυχλωροκίνη και σε 6 μέρες θεραπεύτηκαν!

Κορονοϊός φάρμακο: Ένα φάρμακο που είναι γνωστό στην ιατρική κοινότητα εδώ και δεκαετίες ίσως βοηθήσει σημαντικά στη «μάχη» με τον κορονοϊό. Πρόκειται για την υδροξυχλωροκίνη (Plaquenil), η οποία χρησιμοποιήθηκε προ 70 ετών για την ελονοσία. Το συγκεκριμένο φάρμακο άρχισε να δοκιμάζει η ομάδα του Γάλλου Ντιντιέ Ραούλτ, καθηγητή Ιατρικής και διευθυντή του Μεσογειακού Ινστιτούτου Μολυσματικών Ασθενειών της Μασσαλίας. Μιλώντας στο STAR, στενός συνεργάτης του Ραούλτ, υποστήριξε ότι από τα πρώτα αποτελέσματα προκύπτει ότι όσοι έλαβαν την υδροξυχλωροκίνη, μετά από 6 μέρες, ήταν αρνητικοί στα τεστ για τον κορονοϊό και έπαυαν να μεταδίδουν τον ιό.

Σύμφωνα με την ομάδα του Ραούλτ, η ουσία θεράπευσε το 75% των ασθενών με κορονοϊό που συμμετείχαν σε κλινική δοκιμή σε νοσοκομείο της Μασσαλίας. Ο Γκρεγκορί Ριγκανό, ένας εκ των συντακτών της επιστημονικής δημοσίευσης, τόνισε ότι συνιστώμενη δόση υδροξυχλωροκίνης είναι τα 600mg ημερησίως. Τα αποτελέσματα ήταν τόσο ενθαρρυντικά που τράβηξαν το ενδιαφέρον του Ελον Μασκ, ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter.


Απόσπασμα από το δελτίο του STAR


Ο Γάλλος καθηγητής Ντιντιέ Ραούλ παρουσιάζει την έρευνά του. (real.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου