Συνεδρίασε το Π.Σ. ΣΥΡΙΖΑ -Τι συζητήθηκε

ΣΥΡΙΖΑ, Συνεδρίαση Πολιτικού Συνεδρίου, Αλέξης Τσίπρας,
Στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεπέρασε σε διάρκεια τις 4 ώρες, συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση της Κομισιόν, για το πακέτο ενίσχυσης των κρατών-μελών της Ε.Ε...

Συνεδρίασε νωρίτερα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Στο Πολιτικό Συμβούλιο υζητήθηκε και αποφασίστηκε ότι στα μέσα Ιουνίου πιθανώς θα κλειδώσει η προσθήκη στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ,  όπως όλα δείχνουν προκρίνεται το όνομα "ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία".

Στη σημερινή συνεδρίαση που ξεπέρασε σε διάρκεια τις 4 ώρες, συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση της Κομισιόνγια το πακέτο ενίσχυσης των κρατών-μελών της Ε.Ε.για την οποία εκτιμήθηκε ότι δικαιώνει τις διαχρονικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των προοδευτικών δυνάμεων στην Ευρώπη, αποφασίστηκε να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, όπου όλα δείχνουν ότι μπορεί να κλειδώσει το όνομα, μετά την εισήγηση που θα έχει γίνει.

Από την ερχόμενη εβδομάδα πάντως, στις 3 Ιουνίου θα ξεκινήσει πανελλαδική εξόρμηση προκειμένου να γίνει γνωστό το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ». Παράλληλα θα συνεχιστεί η διαδικασία διεύρυνσης και η εγγραφή νέων μελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου