85η: ΔΕΘ οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στη Θεσσαλονίκη, πότε θα γίνουν

Θσσαλονίκη, 85η ΔΕΘ, Thessaloniki Helexpo Forum, ομιλίες πολιτικών αρχηγών, Κυρ. Μητσοτάκης, Αλ. Τσίπρας, Φ. Γρννηματά, Δη, Κουτσούμπας, Γιάνης Βαρουφάκης, Μαργαρίτης, Σχοινάς,
Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προετοιμασία του πολιτικού-οικονομικού φόρουμ «Thessaloniki Helexpo Forum», που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 11-20 Σεπτεμβρίου, στη θέση της 85ης ΔΕΘ που ματαιώθηκε λογω κορονοϊού...


Εφέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης λόγο του κορονοϊού. Στη θέση της η ΔΕΘ-HELEXPO διοργανώνει ένα πολιτικό-οικονομικό φόρουμ το «Thessaloniki Helexpo Forum» που θα διεξαχθεί από τις 11-20 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και αναμένεται να αποτελέσει βήμα των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων και σημείο αποτύπωσης της πορείας της χώρας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το πολιτικό σκέλος του Forum ξεκινά το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 19:00 με την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι.

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00 θα μιλήσει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, την Τετάρτη 16 του μηνός επίσης στις 20:00 η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου το Thessaloniki Helexpo Forum θα φιλοξενήσει στις 20:00 τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά.

Το επόμενο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, θα εκφωνήσει ομιλία, ενώ την επόμενη ημέρα 20 Σεπτεμβρίου θα δώσει συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου