Κονίστρες Εύβοιας: Διαμαρτυρία φορέων περιοχής για την "Αναστολή λειτουργίας Κυριακάτικων αγορών"

Κονίστρες, Κυριακάτικη αγορά, αναστολή λειτουργίας, Επιτροπή Διατήρησης Αγοράς Κονιστρών,

Φορείς και κάτοικοι της περιοχής Κονιστρών Ευβοίας με ψήφισμά τους που απευθύνεται στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, τον υπουργό Ανάπτυξης κ.α., εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την αναστολή λειτουργίας της Κυριακάτικης παραδοσιακής αγοράς...

φώτο από notios-evoikos.blogspot.com

Φορείς και κάτοικοι της περιοχής Κονιστρών Ευβοίας με ψήφισμά τους που απευθύνεται στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, τον υπουργό Ανάπτυξης κ.α., εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους γαι την απόφαση του Γ. Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή με αριθ. 106418/09-10-2020 με θέμα την Αναστολή λειτουργίας των Κυριακάτικων αγορών.

Οι φορείς και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Κονιστρών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου διαμαρτύρονται έντονα για την αναστολή λειτουργίας της εκατονταετούς αυτής παραδοσιακής αγοράς που λειτουργεί μόνο με νωπά προϊόντα της περιοχής. 

Σε συνέχεια παραθέτουμε την "ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΚΑΡΤΥΡΙΑ" της Επιτροπής Διατήρησης Αγοράς Κονιστρών, Εμπορικού Συλλόγου Κονιστρών, Πολιτιστικού Συλλόγου Κονιστρών και του Α.Ο. Κονιστρών και περιχώρων.

Συμπαράσταση

Οι Πολιτικοί και Συνδικαλιστικοί φορείς της Εύβοιας, Επαγγελματικές και Πολιτιστικές οργανώσεις του νομού θα πρέπει να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αυτό αίτημα των φορέων και κατοίκων της περιοχής Κονιστρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου