Μάγδα Φύσσα: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα - Κερδίσαμε την πρώτη μάχη, ο αγώνας θα συνεχιστεί»

Μάγδα Φύσσα, Δίκη Χρυσής Αυγής, Εφετείο Αθηνών,

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η Μάγδα Φύσσα. τόνιζε: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα τα ξαναπούμε. Κερδίσαμε την πρώτη μάχη, αλλά ο αγώνας θα συνεχιστεί. Σας ευχαριστώ όλους. Τίποτα δεν θα είχε γίνει αν δεν υπήρχατε εσείς». 

Βγαίνοντας από το δικαστήριο, μετά την ανάγνωση της απόφασης και ενώ τα πλήθη εντός και εκτός της αίθουσας ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα, η Μάγδα Φύσσα με υψωμένες τις γροθιές της φώναζε: «Τα κατάφερες, γιε μου! Τα κατάφερες».

Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα αισθάνεται δικαιωμένη, ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα.
Φίλοι του Παύλου Φύσσα που βρέθηκαν από το πρωί έξω από το δικαστήριο αναμένοντας την απόφαση αλλά και άγνωστοι άνθρωποι που συναντούν την Μάγδα Φύσσα της φωνάζουν «γεια σου μάνα!»! 

Επί 5,5 χρόνια η Μάγδα Φύσσα δεν έλειψε ούτε μια ημέρα από το δικαστήριο αναμένοντας και αναζητώντας δικαίωση για τον γιο της. Το πρόσωπό της ταυτίστηκε με τη δίκη αυτή που κατέληξε στην ιστορική απόφαση του χαρακτηρισμού της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, όσο κανείς άλλος. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, λίγο αργότερα, η Μάγδα Φύσσα τόνιζε: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα τα ξαναπούμε. Κερδίσαμε την πρώτη μάχη, αλλά ο αγώνας θα συνεχιστεί. Σας ευχαριστώ όλους. Τίποτα δεν θα είχε γίνει αν δεν υπήρχατε εσείς». 

Στο Εφετείο, σήμερα, εντός της δικαστικής αίθουσας βρέθηκαν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Θεόφιλος Σεβαστίδης και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου. Εκεί βρέθηκε και η Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία και στο παρελθόν είχε δώσει το «παρών» στη δίκη για τη Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου