Μπρατισλάβα: Συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου - Αντίδραση της Ελλάδας για τα Βαρώσια

Ελλάδα, Τουρκία, Νίκος Δένδιας, Μεβλουτ Τσαβούσογλου, διερευνητικές, Βαρώσια,
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές οι δύο υπουργοί, Νίκος Δένδιας και Μεβλουτ Τσαβούσογλου, συμφώνησαν να δοθεί ημερομηνία για τις διερευνητικές. Από την πλευρά του ο Έλληνας ΥΠΕΞ εξέφρασε την αντίδραση της Ελλάδας για τα Βαρώσια και την προκλητική αυτή κίνηση της Τουρκίας και του κατοχικού καθεστώτος...


Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας είχε σήμερα ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογο του Μεβλουτ Τσαβούσογλου στο περιθώριο του Globsec Forum στη Μπρατισλάβα.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές οι δύο υπουργοί συμφώνησαν να δοθεί ημερομηνία για τις διερευνητικές.

Από την πλευρά του ο Έλληνας ΥΠΕΞ εξέφρασε την αντίδραση της Ελλάδας για τα Βαρώσια και την προκλητική αυτή κίνηση της Τουρκίας και του κατοχικού καθεστώτος.


Το ζήτημα του Αιγαίου και της Μεσογείου είναι ένα ζήτημα στο οποίο η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει ποτέ, δήλωσε νωρίτερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν. Ανέφερε επίσης ότι “εκείνοι που έχουν δει την αποφασιστικότητα της χώρας μας και έχουν αντιληφθεί ότι με τις κενές απειλές και τους εκβιασμούς δεν θα υποχωρήσει, επιτέλους αναγκάστηκαν να ακούσουν τις εκκλήσεις μας για διάλογο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου