Εύα Μαυρογένη: «Ντροπή σου κ. Μητσοτάκη...»

Εύα Μαυρογένη, Κορονοϊός, ψεκασμένοι, ανεύθυνοι, ανόητοι,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ όσοι ερευνούν, σκέπτονται ελεύθερα, σταχυολογούν τις πληροφορίες – κυρίως εκείνες που "απαγορευεται'' να ακούγονται απο τα απολύτως ελεγχόμενα ΜΜΕ-, ενώ την ίδια ώρα τα αφεντικά του διαδικτύου "κατεβάζουν'' οποιαδήποτε διαφορετική, επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη...

Ντροπή σου κ. Μητσοτάκη...

.. Να προσβάλεις ανθρώπους αυτής της χώρας και αυτού του πλανήτη που αμφισβητούν και κρίνουν τις παγκόσμιες απάνθρωπες πρακτικές οι οποίες φασιστικά εφαρμόζονται με ''οπλο'' τον υπαρκτό ιό covid- 19.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ όσοι ερευνούν, σκέπτονται ελεύθερα, σταχυολογούν τις πληροφορίες – κυρίως εκείνες που "απαγορευεται'' να ακούγονται απο τα απολύτως ελεγχόμενα ΜΜΕ-, ενώ την ίδια ώρα τα αφεντικά του διαδικτύου "κατεβάζουν'' οποιαδήποτε διαφορετική, επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη σχετικά με δεδομένα που αποδεικνύνουν την παραπληροφόρηση ή την ελλιπή ενημέρωση γύρω από ιό ...του τρόμου. Είναι εμφανή τα επικοινωνιακά παιχνίδια ανέκαθεν.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ όσοι οργίζονται με τον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης και θεωρούν άδικα, εξωφρενικά παράλογα τα μέτρα που λαμβάνονται, τα οποία συνειδητά εξαθλιώνουν οικονομικά εκατομμύρια ανθρώπους, πλήττοντας παράλληλα σοβαρά την ψυχική και σωματική υγεία τους.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ όσοι αντιλαμβάνονται, γιατί αξιοποιείται ο ιός για να πληγεί η Δημοκρατία και η ελεύθερη έκφραση και τα στοιχειώδη ατομικά θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Ότι είναι μια καλή ευκαιρία ''απόλυτου κοινωνικού ελέγχου και εκπαίδευσης πληθυσμου και μάλιστα απο τη μικρή ηλικία επιβάλλοντας τη μάσκα- φίμωτρο μέσα στην τάξη ή σε εργαζόμενους επι ώρες να τη φορούν για το καλό μας !!!!

Δεν είναι τυχαίο που μαστιγώνεται ο Πολιτισμός. Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα όπως γνωρίζουμε, λογοκρίνουν και φοβούνται ό,τι δύναται να ξεγυμνώσει πολιτικές σκοπιμότητες ή να αφυπνίσει και φωτίσει με το λόγο και τη γραφή το νου και τη συνείδηση των ανθρώπων όλου του κόσμου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ όσοι διαπιστώνουν και αντιλαμβάνονται καθημερινά την αλήθεια και το ψέμα ... και όσοι αναρωτιούνται "γιατί τόσους μήνες λαμβάνουμε ... ενημέρωση μόνο από συγκεκριμένους γιατρους''... [Οι υπόλοιποι δεν έχουν το βήμα να εκφραστούν ή όπως πληροφορούμαστε σε συνομιλία μαζι τους, ''δεσμεύονται'' να εκφράσουν αντίθετες απόψεις , από εγκυκλίους που υπονομεύουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, χρήσιμες για την πλήρη ενημέρωση του πληθυσμού, απο όλη την επιστημονική κοινότητα και όχι μονομερώς]. Πόσο να αντέξει κάποιος την πλύση εγκεφάλου. Ακόμα και τα πλυμένα ρούχα, στεγνώνουν κατω απο το φως του ήλιου. Οι λέξεις συμμόρφωση, υπακοή , πειθαρχία, ακούγονται -όχι τυχαία- χιλιάδες φορές τουςτελευταίους μήνες . Μόνο ο φασισμός δεν επιδεχεται διαλόγου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ, όσοι αναρωτιούνται γιατί τόσους μήνες που με υπερβάλλοντα ζήλο λειτουργεί ο εισπρακτικός μηχανισμός μοιράζοντας – εκτός από σκονάκια- πρόστιμα και εκφοβισμό, δεν θωρακίσατε το Σύστημα Υγείας, ως οφείλατε ως κυβέρνηση. Τόσα εκατομμύρια σκορπάτε από εδώ και απο εκεί. ..Τι απέγιναν και πώς αξιοποιήθηκαν τόσες δωρεές;  Αλλά, ξέχασα. Δεν υπήρχε καιρός γιαυτο. Προτεραιότητα ήταν να κουνάτε το δάχτυλο, να τρομοκρατείτε, φυλακίζετε 14χρονα και βέβαια, να μας ενοχοποιείτε πάλι σε λίγο καιρό ότι εμείς φταίμε που δεν εφαρμόστηκαν τα μέτρα και άρα οδεύουμε προς την πλήρη εξόντωσή μας ανεχόμενοι [?]τα επόμενα.

Άλλωστε, η καταστολή ιδεών και κινητοποιήσεων με την αρωγή του Μιχάλη, είναι το μεγάλο σας ταλέντο.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, όσοι δεν τρώνε αμάσητα σαν συμβιβασμένα ανυποψίαστα άβουλα ανθρωπάκια, αυτά που κατ εντολή των πρωταγωνιστών της παγκοσμιοποίησης και με την πρόθυμη υπακοή εκείνων που τα υπηρετούν, ''σερβίρονται'' απο εκείνους που βρίσκονται ...στις προσταγές σας. Ειναι βέβαια, αξιοσημείωτη και η αναφορά σας στον εμβολιασμό που εναγωνίως πρέπει να αναμένουμε. ..

Έτσι, για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.....

Υ.Γ. Με ρωτούν τα τετράποδα πλάσματα, γιατί μετα τα μεσάνυχτα, δεν μπορουν να πάνε βόλτα για πιπι και γιατι εγώ δεν μπορω όποια ώρα θέλω να παω στο περίπτερο ν αγοράσω Μίκυ Μάους και τη σοκολάτα μου;;; Δώστε μου μια πειστική απάντηση, που να μην υποτιμά τη νοημοσύνη μου, μήπως και απαλύνω τον τοξικό θυμό που νοιώθω, όπως εκατομμυρια αλλοι που ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ Ή ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ.

Εύα Μαυρογένη, δημοσιογράφος
πηγή: ΕΡΤ Open

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου