Γιώργος Τράγκας: «Είναι ανόητοι όσοι νομίζουν ότι με τον Covid-19 θα σκεπάσουν μειοδοσίες και προδοσίες»

Γιώργος Τράγκας, covid-19, Ελλάδα, κοινωνία, μέτρα, Μητσοτάκης, κυβέρνηση ΝΔ, Κικίλιας,
Έχουν ακυρωθεί τα σχέδια, τα όνειρα και η καθημερινότητα εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων...

Χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη διαδηλώνουν εναντίον των περιοριστικών μέτρων. Η κυρία Μέρκελ και η Καγκελαρία στο Βερολίνο πολιορκείται από χιλιάδες Γερμανούς που αντιδρούν μαζικά εναντίον των σκληρών μέτρων. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες πρωτεύουσες της Ευρώπης και σε άλλες πόλεις του κόσμου. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν. Δεν μπορούν να υπομείνουν άλλο την μαζική φυλάκιση που επιβάλλει το lockdown. Έχουν ακυρωθεί τα σχέδια, τα όνειρα και η καθημερινότητα εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων που αναρωτιούνται γιατί ένας ιός με ελάχιστη θνησιμότητα έχει γίνει παραβάν αδιαφορίας και εγκατάλειψης για άλλες ασθένειες που είναι ιδιαίτερα επώδυνες ή και θανάσιμες για τον άνθρωπο.

Εδώ στην Ελλάδα η συμπεριφορά των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, ιδιαίτερα του ΣΚΑΪ, θυμίζει την ατμόσφαιρα των δελτίων ειδήσεων της παλιάς Υ.ΕΝ.Ε.Δ. Ολοένα και περισσότεροι διακεκριμένοι επιστήμονες είτε του ιατρικού είτε του νομικού κόσμου επισημαίνουν ότι τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ και όχι μόνον, όπως και οι ενημερωτικές εκπομπές, προβαίνουν σε εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού. Σπείρουν ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες, πανικοβάλλουν και τρομοκρατούν τον πληθυσμό με το μήνυμα «μείνε σπίτι γιατί θα προσβληθείς και θα πεθάνεις από covid19». Προκειμένου να γίνουν πειστικοί μεταδίδουν συνεχώς και επαναλαμβάνουν τα ίδια πλάνα Μονάδων Εντατικής Θεραπείας με αρρώστους, διασωληνωμένους που πιθανότατα έχουν διαφύγει του κινδύνου ή έχουν εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο πριν από καιρό ή πριν από μήνες.

Με μεθόδους Γκέμπελς, με αφόρητη και εμφανή πλύση εγκεφάλου, με ακατάσχετη προπαγάνδα και με τη βοήθεια μιας συγκεκριμένης ομάδας γιατρών που κερδίζουν πολλά χρήματα από το εμπόριο του τρόμου και του πανικού, πυροβολούν καθημερινά τις ψυχές και το νου χιλιάδων ανθρώπων. Ήδη καταγράφονται αυτοκτονίες ή απόπειρες ή αυτοκτονικές σκέψεις ανθρώπων που επηρεάστηκαν από τη προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης και τρέμουν στην ιδέα μήπως κολλήσουν κορονοϊό και πεθάνουν. Έχει τριπλασιαστεί η κλινική κατάθλιψη και διπλασιαστεί το άγχος από τον φόβο για το θάνατο σε όλη την Ελλάδα. Όπως λένε διακεκριμένοι καθηγητές Πανεπιστημίου, είναι εγκληματική η προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης, ο συνολικός τρόπος που παρουσιάζουν την επιδημία, διότι αυξάνει το στρες πολλαπλασιάζοντας έτσι τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τη γένεση μορφών καρκίνου.

Όπως αναφέρουν Ενώσεις Καρδιολόγων, μετά το πρώτο lockdown και ειδικά μετά το καλοκαίρι, έχουν αυξηθεί τα εμφράγματα, ενώ παρατηρούνται και πολλά περιστατικά με παραμελημένες καρδιακές ανεπάρκειες και στεφανιαίες νόσους. Έχει αυξηθεί και ο αριθμός όλων των νεοπλασιών. Και έχει προστεθεί ένας απροσδιόριστος μέχρι στιγμής αριθμός ψυχικών παθήσεων με πρώτη την κατάθλιψη, τη γενική μελαγχολία, το κλειστοφοβικό σύνδρομο, την κρίση πανικού και την κακή ποιότητα ύπνου.

Είναι ασύλληπτη σε μέγεθος η βλαπτική επίδραση των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών στην υγεία του ελληνικού λαού. Είναι συνυπεύθυνοι και συνένοχοι οι υπεύθυνοι της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας οι οποίοι δεν εισηγούνται στην κυβέρνηση να σταματήσει αυτό το έγκλημα που συντελείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όπως συμβαίνει σε έναν πραγματικό πόλεμο δεν προκαλείς ρήγματα στην ψυχολογία του κόσμου. Ούτε περνάς μηνύματα που ρίχνουν το ηθικό του και γεννούν τρόμο στο μυαλό και στην ψυχή του. Έτσι και τώρα με τον κορονοϊό είναι εγκληματικό, ενώ αφανίζεται η οικονομία από το lockdown, να λες με χίλιους τρόπους στο λαό, ότι μπορεί να κολλήσει covid19 και να πεθάνει.

Είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι αυτό το κάνεις για άλλους λόγους. Δημιουργείς ένα παραβάν για να καλύψεις άλλα πράγματα που ήδη συντελούνται ή έρχονται. Είναι ανόητοι όσοι νομίζουν ότι με τον covid19 θα σκεπάσουν μειοδοσίες και προδοσίες. Το μείγμα προπαγάνδας που περνάει στον πολύπαθο λαό μας είναι 90% το θέμα του κορονοϊού και 10% τα ελληνοτουρκικά. Επιδίωξη του κυβερνητικού επιτελείου είναι να αποσπαστεί το μυαλό των Ελλήνων από την εθνική τραγωδία που έρχεται στα εθνικά θέματα.

Ήδη χθες ο ελλιποβαρής γερμανόφιλος από το Άμπου Ντάμπι, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ότι είμεθα έτοιμοι να πάμε σε συνομιλίες με τον Ερντογάν. Δηλαδή δήλωσε ότι πρέπει να κάτσουμε σε ένα τραπέζι να τα βρούμε με τις απαιτήσεις των Τούρκων. Η «μαριονέτα» της Καγκελαρίας του Βερολίνου, δυστυχώς, δεν χάνει ευκαιρία που να μην δηλώνει ότι είναι μεν προκλητική η Τουρκία, είναι μεν ταραξίας ο Ερντογάν αλλά εμείς είμεθα πανέτοιμοι για συνομιλίες μαζί του. 

Το ερώτημα είναι ποιες συνομιλίες εννοεί ο κύριος Μητσοτάκης με έναν τύπο που αψηφά το ΝΑΤΟ, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Μόσχα και την Ουάσιγκτον; 

  • - Ποιες συνομιλίες μπορεί να κάνει ο κύριος Μητσοτάκης στην πατρίδα μας με έναν πολιτικό που ονειρεύεται την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;

  • - Σε ποιο τραπέζι συνομιλιών μπορεί να κάτσει ο κύριος Μητσοτάκης και ο κύριος Δένδιας όταν ο Ερντογάν διχοτομεί οριστικά την Κύπρο;

  • - Όταν ο Τούρκος Πρόεδρος προσαρτά και καταπίνει την Αμμόχωστο.

  • - Όταν χαρακτηρίζει τον Πατριάρχη «πράκτορα».

  • - Όταν μετατρέπει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Όταν δηλώνει ότι η Θράκη μπορεί να γίνει Ναγκόρνο -Καραμπάχ.

  • - Όταν υποστηρίζει ότι το Καστελόριζο και άλλα νησιά μας δεν είναι ελληνικό έδαφος, γιατί είναι ποιο κοντά στις ακτές της Τουρκίας.

  • - Και ουσιαστικά, όταν στήνει την Ελληνική κυβέρνηση αφήνοντας το Όρουτς Ρέις να αρμενίζει σε απόσταση ελάχιστων μιλίων από τη Ρόδο.

Ο κύριος Μητσοτάκης διέλυσε την χώρα. Η γερμανόφιλη ΝΔ άφησε να αποσυντεθεί η κοινωνία, το φρόνημα των Ελλήνων, η οικονομία και η άμυνά μας. Ο σημερινός πρωθυπουργός έχει εγκληματικές ευθύνες γιατί από τότε που ανέλαβε, άφησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον Ερντογάν ακολουθώντας πλήρως τις οδηγίες της Καγκελαρίας του Βερολίνου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει τίποτα απολύτως χωρίς την έγκριση του Βερολίνου. Είναι ο σύγχρονος Τσολάκογλου, και ο άνθρωπος που πιθανότατα θα καταστεί μοιραίος, εξαιτίας της απώλειας εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Ας μην έχουμε αυταπάτες. Ένας σοβαρός και φιλέλληνας πρωθυπουργός θα διατηρούσε στοιχειωδώς την οικονομική ζωή της χώρας χωρίς να λέει ότι προστατεύει τις ζωές των Ελλήνων. Ο αφανισμός της οικονομίας μειώνει το προσδόκιμο ζωής. Ισοπεδώνει χιλιάδες οικογένειες και αφαιρεί ζωές αντί να τις προστατεύει. Η ύφεση, η απύθμενη οικονομική δυσπραγία φέρνει νέο μνημόνιο. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να λέει ψέματα στον Ελληνικό λαό. Το χρέος γιγαντώνεται. Η απορρύθμιση της αγοράς είναι άνευ προηγουμένου. Η πείνα, η φτώχεια, η έλλειψη χρημάτων, η ανεργία, είναι πλέον ολοφάνερα γύρω μας.

Απευθύνομαι στο Μαξίμου, απευθύνομαι σε όλο τον πολιτικό κόσμο και καλώ πολιτικούς αλλά και συναδέλφους να μην κρύβουν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό. Καλπάζουν οι ιππότες του λιμού με γιώτα και του λοιμού με όμικρον γιώτα. Αρρώστια και πείνα μαζί. Το κράτος δεν πρόκειται να συνέλθει οικονομικά για αρκετά χρόνια είτε κάνουμε εμβόλια είτε δεν κάνουμε. Είτε είναι αποτελεσματικά είτε δεν είναι. Ο Μητσοτάκης πλήρως καθοδηγούμενος οδηγεί την πατρίδα μας σε εδαφική συρρίκνωση, με πρόσχημα την βουλγαροποίηση της οικονομίας, την εμφανή αδυναμία να χτυπηθούμε με τον εχθρό, και τον φόβο ενός πολέμου τύπου Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Τα δελτία ειδήσεων ειδικά του ΣΚΑΪ είναι απολύτως βέβαια ότι θα μας βοηθήσει πολύ ο κύριος Μπάιντεν. Μακάρι. Εκτιμώ ότι το πιθανότερο είναι να κάτσουμε σε ένα τραπέζι διαπραγμάτευσης και να αποδεχθούμε την εθνική πανωλεθρία. Είτε με Μητσοτάκη είτε με εθνική κυβέρνηση ο γερμανόφιλος θα επιχειρήσει να βάλλει ζάχαρη στο κινίνο των εθνικών παραχωρήσεων με μια οικονομική ένεση που θα κάνει πάλι το Βερολίνο στο προτεκτοράτο του. Θα πει δηλαδή στους Έλληνες ότι «ρυθμίζουμε τα σύνορα με τους Τούρκους αλλά παίρνουμε και μια οικονομική ανάσα σε μέρες δυστυχίας».

Για όλα θα φταίει ο ιός, ο κορονοϊός, και όχι φυσικά η κυβέρνηση. Για αυτό από τώρα γίνονται ασκήσεις επί χάρτου με την απαγόρευση συγκεντρώσεων, διαδηλώσεων, την απομόνωση των ανθρώπων και τη διάσπαση της κοινωνικής συνοχής, την καταπάτηση βασικών άρθρων του Συντάγματος και τον αποκλεισμό ολόκληρων περιοχών με τα lockdowns.

Χθες ο κύριος Κικίλιας, ο δημοφιλέστερος υπουργός (24%) τρομάρα μας, με δεύτερο τον Δένδια (23,50%), τρίτο τον Θεοδωρικάκο (22,10%), τέταρτο τον Πιερρακάκη (20,10%), και πέμπτους τους Σταϊκούρα- Χρυσοχοΐδη (17,10%), ανακοίνωσε πόσους σταθμούς εμβολιασμού θα έχουμε. Το ερώτημα είναι αν θα είναι προαιρετικός ο εμβολιασμός, όπως λέει η κυρία Μέρκελ για τους Γερμανούς, ή εδώ, λόγω σχέσεων με τον Μπιλ Γκέιτς και την Big Pharma,θα υποχρεωθούν οι Έλληνες και τα παιδιά να κάνουν ένα εμβόλιο που έχει βρεθεί και παραχθεί εντός ολίγων μηνών; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν αυτό το εμβόλιο έχει παρενέργειες στα μέλη ευπαθών ομάδων, όπως οι διαβητικοί ή οι καρδιοπαθείς ή οι καρκινοπαθείς; Θα αναλάβει την ευθύνη ο κύριος Κικίλιας; Θα αναλάβει την ευθύνη ο κύριος Μητσοτάκης και η σύζυγός του; Θα κάνουν οι ίδιοι το εμβόλιο μπροστά στα μάτια του λαού για να δείξουν ότι είναι ασφαλές;

Ήδη ακούγεται από πολλούς η αμφισβήτηση και η υποψία ότι αυτό που θα κάνουν αυτοί θα είναι νεράκι. Γιατί έχουν ακουστεί γνωστοί επιδημιολόγοι, όπως η κυρία Σύψα να λέει σε δημόσια θέα ότι θα σκεφτεί αν θα κάνει το εμβόλιο και ότι πρώτα θα δει πώς θα πάει σε ευπαθείς ομάδες…
πηγή: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου