Διαλύει την Ελλάδα για μια κορυφαία θέση στην Ευρώπη;

Κυριάκος Μητσοτάκης, ΝΔ, κυβέρνηση, Ευρώπη,

Κυριάκο ξύπνα!!! Το παραμύθι δεν έχει δράκο!!! -  Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι οι ύαινες των Βρυξελλών σε εκμεταλλεύονται τάζοντάς σου λαγούς με πετραχήλια για να τους κάνεις τη βρώμικη δουλειά και μετά θα σε αδειάσουν, όπως έκαναν με τον ΓΑΠ που επίσης βαυκαλιζόταν πως θα κατακτήσει την Ευρώπη;


Ως γνωστόν, στην πολιτική ισχύει πάντα το αντίθετο από αυτό που φαίνεται.

Μπορεί ο Μητσοτακής και το συνονθύλευμα των αχρήστων που τον ακολουθεί να προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες δια της άθλιας προπαγάνδας τους ότι τάχα μάχονται νυχθημερόν για την υπεράσπιση των συμφερόντων της πατρίδας, όμως η στυγνή πραγματικότητα τους διαψεύδει παταγωδώς.

Κοινώς... θέλει ο εθνομηδενιστής να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει.

Διότι όσο κι αν επιχειρείς να αποκρύψεις τη μειοδοσία σου μέσω του βδελυρού επικοινωνιακού βομβαρδισμού των μίσθαρνων κονδυλοφόρων, στο τέλος μένουν οι αντεθνικές πράξεις σου.

Τελικά... νεοφιλελεύθερα αδέρφια αποδεικνύεται περίτρανα ότι η μόνη αλήθεια που έχει ξεστομίσει ο ηγέτης σας είναι τα περί μικρής οθωμανικής επαρχίας.

Φράση που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των μητσοτακικών βλέψεων .

Ήτοι, της διάλυσης της πατρίδας και της παράδοσής της στα κοράκια που παριστάνουν τους «εταίρους» και τους «συμμάχους», για να υλοποιόσουν τον εδώ και δεκαετίες μύχιο πόθο τους. Τη μετατροπή της δηλαδή σε πλήρως ελεγχόμενο προτεκτοράτο προς ολοκλήρωση και εμπέδωση των συμφεροντολογικών γεωπολιτικών τους ονειρώξεων.

Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια κι όλα τα υπόλοιπα αποτελούν απλώς το περιτύλιγμα που έχει στόχο την επικάλυψη των προδοτικών ενεργειών του μητσοτακικού καθεστώτος.

Διαφορετικά αν ο... Μωυσής και οι συνδαιτυμόνες του ήταν όντως πατριώτες θα προστάτευαν τη χώρα και δεν θα την έδιναν βορά στα δυτικά αρπακτικά που υποδύονται τους φίλους μας.

Δεν θα την κατέστρεφαν με τα απανωτά lockdowns για να ανοίξουν τον δρόμο στο περίφημο great reset, όπου η μεσαία τάξη θα υποδουλωθεί στις ορέξεις των πολυεθνικών και των ντόπιων φεουδαρχών που προσποιούνται τους δεινούς επιχειρηματίες.

Δεν θα μοχθούσαν να σκεπάσουν τις μεθοδευμένες πλέον Πρέσπες του Αιγαίου -κατόπιν των εντολών των δυτικών επίβουλων- με μυθεύματα περί ενίσχυσης των ενόπλων δυνάμεων προς αποτροπή του επεκτατικού τραμπούκου γείτονα, την ώρα που τον αφήνουν να αλωνίζει ανενόχλητα στην εθνική κυριαρχία της... γιορτάζοντας την αποφράδα ημέρα.

Ούτε φυσικά θα ακούγαμε και δη από το στόμα του ίδιου του Μητσοτάκη, πως αν οι Γερμανοί του δώσουν το απαραίτητο οικονομικό αντάλλαγμα δεν θα διστάσει να τη μετασχηματίσει σε άντρο λαθρομεταναστών.

Βέβαια οι οπαδοί του... Μωυσή θα σπεύσουν να μας καταγγείλουν ως λασπολόγους, επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν ο ηγέτης τους που δηλώνει πως θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα για πολλές τετραετίες να υποσκάπτει το μέλλον του με τα παραπάνω ανοσιουργήματα.

Κι έτσι, άθελά τους, θα αποκαλύψουν τις πραγματικές προθέσεις του Κυριάκου.

Τον λόγο που επαναφέρει την Ελλάδα σε καθεστώς μικρής οθωμανικής επαρχίας.

Την εξαργύρωση δηλαδή των υπηρεσιών που πρόσφερε στα κοράκια της Δύσης, μέσω μιας κορυφαίας θέσης στην Ευρώπη.

Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε... σύντροφοι κοψοχέρηδες.

Όλα συγκλίνουν προς τα εκεί.

Ασφαλώς θα έχει φροντίσει από πριν να διασφαλίσει το μητσοτακικό βιλαέτι στην Ελλάδα προς κατοχύρωση της αναγκαίας δύναμης με τα λοιπά παρελκόμενα, ώστε αφενός να παραμείνει υπολογίσιμος παίκτης, αφετέρου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη ευμάρεια της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.

Κάτι που θα ξεδιπλωθεί έπειτα από τις εκλογές, είτε αυτές γίνουν το φθινόπωρο όπως επιμένουν να υποστηρίζουν οι κακές γλώσσες, είτε προς το τέλος της τετραετίας.

Όπου, για ευνόητους λόγους, θα είναι θαύμα αν ξεπεράσει το 19% του ’12. Ποσώς όμως τον ενδιαφέρει τον Κυριάκο. Γιατί όπως είπαμε ο στόχος δεν είναι η διατήρηση μιας κραταιής Νέας Δημοκρατίας, αλλά η διαιώνιση της Αγίας Οικογένειας. Η οποία θα επιτευχθεί με τη διάλυση της ΝΔ για να μην μπλέκονται στα πόδια της οι πατριωτικές δυνάμεις και τη δημιουργία ενός αποκόμματος συνεπικουρούμενου από τα ορφανά του αρχιερέα της διαπλοκής και λοιπών αντεθνικών δυνάμεων. Οι οποίοι πιθανότατα θα συγκυβερνήσουν με τον Τσίπρα και τις εναπομείνασες... προοδευτικές δυνάμεις. Άλλωστε τα περί Ελσίνκι 2 που διατράνωσε προσφάτως ο άλλοτε λαοπρόβλητος δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από τον... ιστορικό συμβιβασμό (ο θεός να τον κάνει).

Ύστερα, ήρεμος από την τροπή των γεγονότων, ο Κυριάκος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να παραδώσει τον θρόνο της οικογένειας ενδεχομένως στον ανιψιό (όχι τον Γρηγόρη χα χα χα) και κουνώντας το μαντήλι να ανέβει στο αεροπλάνο με προορισμό τις Βρυξέλλες.

Κυριάκο ξύπνα!!! Το παραμύθι δεν έχει δράκο!!!

Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι οι ύαινες των Βρυξελλών σε εκμεταλλεύονται τάζοντάς σου λαγούς με πετραχήλια για να τους κάνεις τη βρώμικη δουλειά και μετά θα σε αδειάσουν, όπως έκαναν με τον ΓΑΠ που επίσης βαυκαλιζόταν πως θα κατακτήσει την Ευρώπη;

Κυριάκο για το καλό σου το λέμε. Άλλαξε άρδην στάση προς το πιο πατριωτικό, αλλιώς θα χάσεις τα πάντα και το μόνο που θα σου απομείνει θα είναι η ποδηλατάδα με τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Όχι τίποτε άλλο, αυτός θα είναι πρόεδρος κάπου. Εσύ που θα είσαι;

Συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου