Καθηγητής Luc Montagnier : «Ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού»! (vid)

Luc Montagnier, εμβολιασμός, παραλλαγές,


Ο Καθηγητής Luc Montagnier Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008: «Ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού! Ο μαζικός εμβολιασμός είναι τεράστιο ανεξήγητο επιστημονικό λάθος. Ευνόησε τη μόλυνση. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι όνειδος, σκανδαλώδες! Aρνούμαι να εμβολιαστώ. H συνείδησή μου, μου λέει να μην εμβολιαστώ…!!»

Ο Καθηγητής Ioλόγος Luc Montagnier (*) Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008 που ανακάλυψε τον ιό του AIDS επανέρχεται στον μαζικό « εμβολιασμό» Covid-19 στο μικρόφωνο του Pierre Barnérias (Hold-Up Media) 13.5.21. Δηλώνει μ΄έμφαση : “αυτό είναι πολύ απλό οι παραλλαγές προέρχονται ήδη από τους εμβολιασμούς..ο ιός έχει τη δυνατότητα ν΄αλλάζει πολύ ισχυρά ..οι νέες παραλλαγές δημιουργήθηκαν από την επιλογή των αντισωμάτων που παρήχθησαν από τον εμβολιασμό.” Για το μαζικό εμβολιασμό είπε: Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, ένα ανεξήγητο λάθος επιστημονικό,απαράδεκτο, η ιστορία μια μέρα θα κάνει τον απολογισμό σε όλα αυτά γιατί στην πραγματικότητα είναι ο εμβολιασμός που δημιούργησε την παραλλαγή.


Καταγγέλει το πιστοποιητικό-διαβατήριο εμβολιασμού

«Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι όνειδος και σκανδ.αλώδες θα έχουμε ολοένα και περισσότερα ατυχήματα (παρενέργειες) δεν είμαστε παρά μόνο στην αρχή” τονίζει. ”Πολλοί το γνωρίζουν, οι επιδημιολόγοι επίσης είναι αδιανόητο να εμβολιάζεις κατά την περίοδο μιας πανδημίας’‘ δηλώνει. Το εμβόλιο παράγει την πρωτείνη spike στην επιφάνεια του ιού έτσι είχαμε μεγάλη ποσότητα αντισωμάτων που είναι πολύ πιο επικίνδυνα και ευνόησαν την μόλυνση κι έτσι είχαμε περισσότερα άτομα να μολυνθούν μετά τον εμβολιασμό ”.(σσ. Δηλ. ο εμβολιασμός ευνοεί τη μόλυνση).

Ερώτηση: Αν κάποιος σας υποχρεώσει αύριο να εμβολιασθείτε;

Aπαντά ο καθηγητής: Aρνούμαι να εμβολιαστώ. H συνείδησή μου, μου λέει να μην εμβολιαστώ…

-Τι έχετε να πείτε στους γιατρούς;;

O γιατρός είναι γιατρός και δεν είναι πρόβατο….

Ο μαζικός εμβολιασμός επέφερε 10.000 θανάτους, 10.000 θανάτους στην Ευρώπη που αποδίδονται άμεσα στον εμβολιασμό σύμφωνα μ΄επίσημα στοιχεία..

-Nαι, απαντά ο καθηγητής…

Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους.Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!! 

* Ο Luc Montagnier διετέλεσε Καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ και Διευθυντής της Μονάδας Ιογενούς Ογκολογίας από 1972 -2000 και Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College, City University of New York και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Σαγκάης. Επίτιμος Διδάκτορας Πανεπιστημίων Βουκουρεστίου Λιέγης Μόντρεαλ Μπολόνια Βηρυτού Αθηνών –  Καποδιστριακού, ΑΠΘ Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης κλπ
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου