Mελέτη Pfizer: «Νανοσωματίδια του εμβολίου αποθηκεύονται στις ωοθήκες»!!

Εμβόλια Covid-19, Pfizer, EMA, Ευρωπαϊκός Οργανισμς Φαρμάκων,

Απόρρητη Μελέτη της Pfizer σε ποντίκια που διέρρευσε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων - EMA - αναφέρει ότι σωματίδια του εμβολίου Pfizer αποθηκεύονται πολύ στις ωοθήκες!!

Οι επιδράσεις των εμβολίων Covid-19 στο ανθρώπινο σώμα είναι άγνωστες. Μια μελέτη σε ποντίκια έδειξε ότι σωματίδια του εμβολίου Pfizer αποθηκεύονται στις ωοθήκες. Στους ανθρώπους, θα αναλύσουμε τις πιθανές συνέπειες αργότερα, μετά από δισεκατομμύρια εμβόλια.

Πρόκειται για απόρρητη μελέτη της Pfizer που διέρρευσε από την ΕΜΑ (Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων) και δείχνει ότι τα σωματίδια εμβολίου, τα νανοσωματίδια αποθηκεύονται πολύ στις ωοθήκες.

H μελέτη έγινε σε ζωικό μοντέλο (ποντίκι / αρουραίος) και η φαρμακοκινητική πρόσληψης των ωοθηκών μπορεί να διαφέρει μεταξύ των ειδών. Δεν είναι δυνατόν να διεξαχθούν αυτά τα πειράματα σε ανθρώπους.

Επίσης επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει ένα συστατικό στείρωσης σε αυτό το εμβόλιο. Υπάρχουν ωστόσο αναπάντητα ερωτήματα. Η σχετική παράγραφος επιβεβαιώνει τη πρόσληψη των ωοθηκών και τη συσώρευσή τους εκεί μάλιστα κάποιες ώρεςμετά τη δόση εμβολίου, αλλά στη συνέχεια αναφέρει μελέτες που αναφέρουν ότι “δεν υπάρχουν επιδράσεις  ..δεν εντοπίστηκαν” 

Ο πίνακας που εμφανίζεται προέρχεται από το έγγραφο μελέτης Pfizer που διέρρευσε, που αναφέρεται στην ανασκόπηση του EMA, που είναι εδώ: https://ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf

Σύμφωνα με τον Δρ. Ah Kahn Syed: Το φάρμακο mRNA – εάν ο μηχανισμός λειτουργεί όπως περιγράφεται – πρόκειται να παράγει την ξένη ακίδα πρωτεΐνη στις ωοθήκες.Εάν το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά σε αυτό και δεν μπορεί να το εξαλείψει με ασφάλεια, θα καταστρέψει τον ιστό που το παράγει.

 



dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου