-->

Επικαιροτητα

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λουκέτο σε 60 περίπου δημόσια νοσοκομεία από τα 134 που υπάρχουν, με απαίτηση των θεσμών!

Το σχέδιο για να μπει λουκέτο σε 60 περίπου δημόσια νοσοκομεία από τα 134 που υπάρχουν, είχε τεθεί από την τρόικα και αν δεν είχε προχωρήσει, οφείλετο στον φόβο των κοινωνικών αντιδράσεων.


Δεν αιφνιδίασε όσους γνωρίζουν η προαναγγελία Μητσοτάκη για το κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων και κέντρων υγείας.

Το σχέδιο για να μπει λουκέτο σε 60 περίπου δημόσια νοσοκομεία από τα 134 που υπάρχουν, είχε τεθεί από την τρόικα και αν δεν είχε προχωρήσει, οφείλετο στον φόβο των κοινωνικών αντιδράσεων.

Αυτό το άγριο σχέδιο σκοπεύει να εφαρμόσει «θαρραλέα» ο Κυρ. Μητσοτάκης, παραβλέποντας αντιδράσεις και προλαμβάνοντας απαιτήσεις των θεσμών.

Ένας τέτοιος σχεδιασμός θα τινάξει στον αέρα ό,τι έχει απομείνει από το ΕΣΥ και θα καθιερώσει την Υγεία για τους πλούσιους στην Ελλάδα, ενώ οι φτωχοί θα πεθαίνουν απροστάτευτοι και οι μεσαίες τάξεις θα εκποιούν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να αντιμετωπίσουν μια σοβαρή ασθένεια.

Ήδη σήμερα τα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία, με αφορμή τις ανάγκες για τον κορονοϊό, έχουν σταματήσει με κυβερνητικές εντολές τα χειρουργεία ή οι εγχειρήσεις παραπέμπονται στο αόριστο μέλλον, ακόμα και αν είναι σοβαρές, ενώ διώχνουν σοριδών τις πιο απλές περιπτώσεις ασθενών.

Οι πολίτες για να χειρουργηθούν καταφεύγουν αναγκαστικά σε ιδιωτικά νοσοκομεία, όπου χειρουργούνται συχνά από χειρούργους του δημοσίου που βρίσκουν την ευκαιρία να χειρουργούν εκεί και με κόστος ανά εγχείρηση που κυμαίνεται από 5.000-7.000 ευρώ το λιγότερο και αυτά τα περισσότερα «μαύρα».

Όσοι/ες δεν έχουν αυτά τα ποσά και πολλοί δεν τα έχουν ή δεν τα βρίσκουν ούτε με δανεικά, βρίσκονται αντιμέτωποι με αργό και βασανιστικό θάνατο!!!

Σκοτώνουν τ’ άλογα όταν αρρωστήσουν!

Αυτό θα είναι, ήδη είναι, το νέο σύστημα Υγείας στην χώρα μας!
iskra.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *