Antinews: Ετοιμάζει ηρωική έξοδο ο… πανίσχυρος μεγάλος τιμονιέρης;

antinews,

ο... μεγάλος τιμονιέρης εγκλωβισμένος στα αδιέξοδά του, φοβούμενος τη λαϊκή οργή εν όψει ενός πιθανού... στεγνού lockdown σε συνδυασμό με το αναμενόμενο... σκάσιμο της οικονομίας το ΄22, έβγαλε πάλι από το συρτάρι το σενάριο των πρόωρων εκλογών για το φθινόπωρο.

Όσοι έχουν διαβάσει τα τραγικά νούμερα της οικονομίας, αντιλαμβάνονται ότι η περίφημη εκτόξευση που ευαγγελίζεται το μητσοτακικό καθεστώς, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ακόμη φενάκη για να ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού.

Η πραγματικότητα όμως είναι αμείλικτη και δεν δύναται να διαστρεβλωθεί με τις... εύηχες επικοινωνιακές πομφόλυγες του μητσοτακισμού.

Μια πραγματικότητα που επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο από τον φόβο ενός ενδεχόμενου νέου lockdown που μάταια προσπαθούν να κρύψουν οι... άριστοι.

Κοινώς, η ώρα της κρίσης πλησιάζει και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με απτές λύσεις κι όχι με κούφια λόγια τα οποία δυστυχώς δεν αρκούν για να γεμίσουν το στομάχι του λαού.

Οι οποίες μεταφράζονται σε χρήμα, το οποίο πλέον δεν υπάρχει.

Βλέπετε ο... Μωυσής δεν ήταν προνοητικός όσον αφορά τον χρόνο έλευσης των ευρωπαϊκών κονδυλίων, νόμιζε κι αυτός ότι... λεφτά υπάρχουν, αλλά έλα που το ταμείο στέρεψε.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο... μεγάλος τιμονιέρης εγκλωβισμένος στα αδιέξοδά του, φοβούμενος τη λαϊκή οργή εν όψει ενός πιθανού... στεγνού lockdown σε συνδυασμό με το αναμενόμενο... σκάσιμο της οικονομίας το ΄22, έβγαλε πάλι από το συρτάρι το σενάριο των πρόωρων εκλογών για το φθινόπωρο.

Οι οποίες ενισχύονται από τρία γεγονότα: Την ακύρωση του ανασχηματισμού και την παραπομπή στις καλένδες τόσο των... σκοπιανών μνημονίων όσο και του... πολυδιαφημισμένου ασφαλιστικού.

Στην εξίσωση βάλτε και τα επί μέρους στοιχεία πρόσφατης δημοσκόπησης που δείχνουν ξεκάθαρα πια τη φθορά του Κυριάκου και ενισχύουν έτι περαιτέρω τον εκλογικό αιφνιδιασμό.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την πορεία της τέταρτης επέλασης του κορονοϊού.

Η οποία αν εξελιχθεί όπως αναφέρουν ορισμένοι... ειδικοί, θα ανατρέψει τον σχεδιασμό του Κυριάκου, θα δέσει εντελώς τα χέρια του, κι ανήμπορος να αναστρέψει την πορεία προς τον γκρεμό απλώς θα περιμένει μια πτώση ανάλογη με του ΓΑΠ.

Λέτε τελικά να καταφέρει να πατήσει το εκλογικό κουμπί τον Σεπτέμβριο, ώστε να αντιμετωπίσει... ανανεωμένος τις συνέπειες ενός νέου καταστροφικού lockdown καθώς και της οικονομικής δίνης του ’22, αποφεύγοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη δεδομένη συντριβή;

Όχι ότι θα γλυτώσει την εκλογική καθίζηση, με μεγάλες πιθανότητες να παρακαλάει τους... εχθρούς για συγκυβέρνηση.

Αλλά τουλάχιστον δεν θα εξαερωθεί.

Κάτι είναι κι αυτό.

Μέχρι τότε ας απολαύσουμε τις... απελπισμένες αγιογραφίες των καθεστωτικών παπαγάλων περί της... απόλυτης μητσοτακικής κυριαρχίας.

Μιλάμε για μεγάλο πανικό, όχι αστεία!!!
πηγή: antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου