ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει στον πιο βαθύ διχασμό για να κρύψει την αποτυχία του

ΣΥΡΙΖΑ, κορονοϊός, Covid-19, εμβολιασμός, κυβέρνηση, ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης,

Η κυβέρνηση της ΝΔ επενδύει στον διχασμό των πολιτών. Καλούμε όλους τους πολίτες να αγνοήσουν την ακατανόητη επιλογή του κ. Μητσοτάκη να διχάζει ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Τους καλούμε να εμβολιαστούν όχι υπό τους ανόητους εκβιασμούς ούτε για τα εξίσου ανόητα κίνητρα, αλλά γιατί το μεγαλύτερο κίνητρο είναι η ίδια τους η ζωή.

"Για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση φορτώνει την αποτυχία της στις πλάτες των πολιτών και της κοινωνίας. Η ακραία διχαστική δήλωση του κ. Σκέρτσου είναι η στρατηγική του κ. Μητσοτάκη" τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Σημειώνει ότι "ο κ. Μητσοτάκης "έχει αποφασίσει να διχάσει την ελληνική κοινωνία για να κρύψει τις τραγικές του αστοχίες", που σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι εξής:

"1. Ότι στη μέση του καλοκαιριού το ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων είναι κάτω του 40%, ενώ ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν 70% ως τον Ιούνιο.

2. Ότι ενώ όλος ο πλανήτης προειδοποιεί για τη μετάλλαξη «Δέλτα», στην Ελλάδα μας λένε να πετάξουμε τις μάσκες και επιμένουν σε αντιφατικά μηνύματα εφησυχασμού.

3. Ότι εδώ και μήνες έστελνε μηνύματα εφησυχασμού δίνοντας ψεύτικη εικόνα με δημιουργική λογιστική και παραπλανητικούς αριθμούς εμβολιασμών, μόνο και μόνο για να δημιουργήσει εικονικό success story.

4. Ότι σκόρπισε δεκάδες εκατομμύρια δήθεν σε καμπάνια ενημέρωσης για τον εμβολιασμό, αλλά στην ουσία οικονομικού εκβιασμού Μέσων Ενημέρωσης για να αποθεώνουν τον ίδιο.

5. Ότι με τις παλινωδίες για το AstraZeneca και την χυδαία προσπάθεια εξαγοράς των νέων με πρόσχημα το εμβόλιο, καλλιέργησε μόνος του αμφιβολίες στους πολίτες και έδωσε τροφή στους αντιεμβολιαστές.

6. Ότι δεν έχει σχέδιο για την επανεκκίνηση της εστίασης και πετάει το μπαλάκι στους καταστηματάρχες και τους απειλεί.

7. Ότι επτά μήνες μετά την έλευση του εμβολίου, ακόμα δεν έχει λύσει το πρόβλημα εμβολιασμού των πολιτών με κινητικά προβλήματα.
 
8. Ότι ενάμισι χρόνο μετά την πανδημία, αντί να ενισχύσουν την πρωτοβάθμια φροντίδα, απαραίτητος όρος για την επιτάχυνση του εμβολιασμού και την αντιμετώπιση της πανδημίας, σχεδιάζουν την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του ΕΣΥ".

"Μέσα στον πανικό της για το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη συνεχίζει να επενδύει στον πιο βαθύ διχασμό των πολιτών. Καλούμε όλους τους πολίτες να αγνοήσουν την ακατανόητη επιλογή του κ. Μητσοτάκη να διχάζει ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Τους καλούμε να εμβολιαστούν όχι υπό τους ανόητους εκβιασμούς ούτε για τα εξίσου ανόητα κίνητρα, αλλά γιατί το μεγαλύτερο κίνητρο είναι η ίδια τους η ζωή" καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.
 ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου