Françoise Joët: «Ο εμβολιασμός δεν είναι μια υπόθεση υγείας αλλά μια υπόθεση εξουσίας και χρημάτων»

Françoise Joët, European Forum for Vigilance Vaccine, εμβόλια, εμβολιασμοί,

Η ιστορική ομιλία της Françoise Joët, Ιδρύτριας της European Forum for Vigilance Vaccine : «Ο εμβολιασμός δεν είναι μια υπόθεση υγείας αλλά μια υπόθεση εξουσίας και χρημάτων» 

Η ιστορική ομιλία Françoise Joët*, Ιδρύτριας της European Forum for Vigilance Vaccine.

«Βάζουν στο χέρι τον πολίτη, κράτη με συνεργούς φαρμακοβιομηχανίες και διεθνούς οργανισμούς υγείας...  Ο εμβολιασμός κατά συνέπεια δεν είναι μια υπόθεση της υγείας αλλά μια υπόθεση εξουσίας και χρημάτων, δεν είναι πια ένα αντικείμενο γνώσεων αλλά πίστης.
  
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο όπου η εξουσία και τα συμφέροντα (αλληλοσφάζονται) δεν εκπλαγόμαστε από τα δυσάρεστα παράγωγα που περιέγραψε ο καθηγητής …είναι πιθανό ο μαζικός εμβολιασμός… ολοένα και πιο πολυάριθμα αλλά και πιο τοξικά προϊόντα περιλαμβάνονται στα εμβόλια .. καμιά πληροφορία ούτε στους γιατρούς ούτε στο κοινό καμιά εμβολιακή επαγρύπνιση, μακιγιάζ των δεδομένων και προπαγάνδα με τη συνδρομή των μεγάλων μέσων και τελικά οι νόμοι υποχρεωτικού εμβολιασμού προβλέπουν φυλάκιση δήμευση περιουσιακών στοιχείων απολύσεις κατάργηση επιμέλειας κηδεμονίας διώξεις-διωγμούς και απαγόρευση άσκησης του επαγγέλματος ιατρού.

Αυτό είναι το ταμπλό είναι απίστευτο αλλά αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της εμβολιολογίας. Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα έπειτα από τον Παστέρ εγκαταστήσαμε την αρρώστια στη θέση της υγείας και την υποταγή στη θέση της συνείδησης..» 

* Η Françoise Joët, γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 1945 στο Βισύ, ήταν καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Blaise Pascal και Clermont-Ferrand της Ισπσνίας, σήμερα είναι πλέον συνταξιούχος. Ήταν για 15 χρόνια πρόεδρος του συλλόγου ALIS, μια ένωση που αντιτίθεται στον εμβολιασμό και, το 2013, είναι ο Επίτιμος Πρόεδρος της. Η Françoise Joët είναι η αρχισυντάκτης του περιοδικού "Le Courrier d´ALIS" (τριμηνιαίο περιοδικό πληροφοριών για τους εμβολιασμούς) ... περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου