ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Νέες αποκαλύψεις - Δύο ψαράδες βασικοί ύποπτοι για τον θάνατό του - "Συγκάλυψη" καταγγέλει η οικογένεια του! (Video)

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο του ΑΝΤ1, δύο ψαράδες φέρεται να είναι οι βασικοί ύποπτοι ενώ έλαβαν διωρία έως και τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου, ώστε να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις στις Αρχές.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση Βαλυράκη που ενδέχεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του - Δύο επαγγελματίες ψαράδες από την περιοχή της Ερέτριας θεωρούνται πλέον ύποπτοι για το ότι ο πρώην υπουργός έχασε τη ζωή του. Kαταγγελία για συγκάλυψη κάνει η οικογένεια του

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο του ΑΝΤ1, δύο ψαράδες φέρεται να είναι οι βασικοί ύποπτοι ενώ έλαβαν διωρία έως και τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου, ώστε να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις στις Αρχές.

Τα δύο άτομα, κατονομάστηκαν από τον βασικό μάρτυρα της υπόθεσης, και φέρονται να είναι εκείνοι που προσέγγισαν το σκάφος του Σήφη Βαλυράκη όπου πάνω σε καυγά, τον χτύπησαν με κάποιο κοντάρι και εκείνος έπεσε στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του.

Τα άτομα πρόκειται να καταθέσουν και αναμένονται εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα για το "θρίλερ" γύρω από τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, που απασχολεί τις αρχές τους τελευταίους μήνες.Τα δύο σημεία "κλειδιά" στην υπόθεση, είναι ο μάρτυρας που είδε τι έγινε στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας στις 24 Ιανουαρίου, αλλά και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που κάνουν λόγο για συγκεκριμένα χτυπήματα στον πρώην υπουργό Σήφη Βαλυράκη, τα οποία δεν δικαιολογούν ένα δυστύχημα.

Εξάλλου, στη Δικογραφία Βαλυράκη υπάρχει κατάθεση από τις 10 Απριλίου 2021 στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας που "κουμπώνει" με το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα χτυπήματα που επέφεραν το τέλος του Σήφη Βαλυράκη.


Για "ολιγωρία των Αρχών" μιλάει η οικογένεια του

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του άτυχου πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ θέτει το ερώτημα γιατί ενώ η μαρτυρία "φωτιά" έχει γίνει από τις 19 Απριλίου, δηλαδή πριν από τρεις μήνες, ακόμα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος των δύο ατόμων.

Αναφέρουν, επίσης, πως η εν λόγω μαρτυρία "κουμπώνει" με την ιατροδικαστική εξέταση για χτυπήματα από ξένο όργανο. Για τον λόγο αυτό, η οικογένεια μιλάει για "ολιγωρία των Αρχών".

Σημειώνεται επίσης, ότι η χήρα του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεωδώρου-Βαλυράκη, έχει προχωρήσει σε μηνύσεις σε βάρος του Εισαγγελέα Χαλκίδας για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος, καθώς και σε βάρος των Λιμεναρχών Χαλκίδας και Ερέτριας.

Ακόμα, με δύο αιτήματά της στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, έχει ζητήσει να μεταφερθεί η υπόθεση από τη Χαλκίδα στην Αθήνα.

πηγή: Ant1

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη