'Αρης Πορτοσάλτε για Σταμάτα: «Δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι - Να πάνε σε ιδιώτες να τα ασφαλίσουν» (Video)

ΣΚΑΪ, Άρης Προτοσάλτε, φωτιά, Σταμάτα, Διόνυσο, Ροδόπολη, ασφάλιση κατοικιών,

Με αφορμή την προχθεσινή φωτιά στην Σταμάτα, Διόνυσο και Ροδόπολη, ο Άρης Πορτοσάλτε επανέλαβε την άποψή του πως τα σπίτια σε τέτοιες περιοχές, θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα!

Επίθεση στους κατοίκους της Σταμάτας, του Διονύσου και της Ροδόπολης καθώς και στους τηλεθεατές εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Προτοσάλτε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε για μια ακόμα φορά επιδόθηκε σε παραλήρημα με αφορμή της καταγγελίες των πολιτών σε Σταμάτα, Διόνυσο και Ροδόπολη περί καθυστέρησης και έλλειψης συντονισμού κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, εκνευρισμένος δήλωσε ότι «δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι» και για μια ακόμα φορά επέκρινε τους πολίτες που δεν έχουν βάλει γεννήτριες και δεξαμενές νερού στο σπίτι τους και κυρίως γιατί δεν τα έχουν ασφαλίσει.

Ο Άρης Πορτοσάλτε επιτέθηκε, όμως, και στους τηλεθεατές που σχολίαζαν αρνητικά τον τρόπο με τον οποίο ο ΣΚΑΪ μετέδιδε το ρεπορτάζ από τη μεγάλη φωτιά σε αντίθεση με άλλες μεταδόσεις όπου τα ηνία δεν είχε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.


Υπενθυμίζεται ότι και στη μεγάλη φωτιά στην Κορινθία ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας σε κάτοικο που καιγόταν το σπίτι του, τον ρώτησε εάν το έχει ασφαλισμένο, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.
πηγή: ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου