Αλέξης Τσίπρας: «Η σκέψη μας στην Αχαΐα - Οι υπεύθυνοι να μην προκαλούν με selfie από παραλίες»

Αλέξης Τσίπρας, πυρκαγιές, Αχαΐα,

«Δεν είναι η ώρα για την απόδοση ευθυνών. Τουλάχιστον όμως όσοι έχουν ευθύνη ας μην προκαλούν, είτε με δηλώσεις αυτοθαυμασμού είτε με σέλφι από παραλίες».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα «δεν είναι ακόμα η ώρα για την απόδοση ευθυνών», αλλά όσοι κατέχουν θέση ευθύνης θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικοί

«Η σκέψη μου σήμερα είναι στην Αχαΐα που δοκιμάζεται» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με τις τεράστιες καταστροφές, αποτέλεσμα της ολιγωρίας της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού.

Η σκέψη του -συνέχισε- «είναι στους ανθρώπους που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να καίγονται, σε αυτούς που νοσηλεύονται με εγκαύματα στο Ρίο, στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που συνεχίζουν για μία ακόμη μέρα να δίνουν τη μάχη κατά της φωτιάς».

Κατέληξε δε με ένα αιχμηρό σχόλιο για τις διακοπές που κάνει ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν είναι η ώρα για την απόδοση ευθυνών. Τουλάχιστον όμως όσοι έχουν ευθύνη ας μην προκαλούν, είτε με δηλώσεις αυτοθαυμασμού είτε με σέλφι από παραλίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου