Πρωτοβουλία της Ποντιακής Νεολαίας Διασποράς για την αποκατάσταση των καμμένων δασών - Επιστολή Ιβάν Σαββίδη σε Κυρ. Μητσοτάκη (video)

Ποντιακή Νεολαία Διασποράς, Ιβάν Σαββίδης, Κυρ. Μητσοτάκης, αποκατάσταση καμμένων, «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα»,

Ο Ιβάν Σαββίδης με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας ζητά με επιστολή του στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη να στηρίξει την πρωτοβουλία της Ποντιακής νεολαίας της Διασποράς, «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα»

Κοντά στους πληγέντες των πυρκαγιών στέκεται η Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Ποντιακής Νεολαίας, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα» για την αποκατάσταση των καμένων δασικών εκτάσεων μετά από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. Την πρωτοβουλία της ποντιακής νεολαίας στηρίζει και ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας ελληνικών κοινοτήτων Ρωσίας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας του να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία.


Ο Ιβάν Σαββίδης με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας ζητά με επιστολή του στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη να στηρίξει την πρωτοβουλία της Ποντιακής νεολαίας της Διασποράς, «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα», με στόχο την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων που καταστράφηκαν από τις φωτιές.


Αναλυτικά στην επιστολή του ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρει:

«Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ,

Σας ζητώ να υποστηρίξετε την πρωτοβουλία της Ποντιακής νεολαίας της Διασποράς «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα», με στόχο την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές. Αντίστοιχη έκκληση από την Ποντιακή νεολαία εστάλη και στον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Νίκο Δένδια.

Οι νέοι, περισσότερο από τον καθένα, ενδιαφέρονται για την διατήρηση συνθηκών διαβίωσης φιλικών προς το περιβάλλον, και όχι μόνο αντιλαμβάνονται την καταστροφή που υπέστη η Ελλάδα, αλλά προσφέρονται και να συμμετέχουν ενεργά και ενωμένοι για να βοηθήσουν την ιστορική τους πατρίδα.

Η καμπάνια «Φύτεψε το δικό σου δέντρο στην Ελλάδα» είναι μια ειλικρινής ώθηση, μια χείρα βοηθείας που απλώνεται από τη νέα γενιά της αγαπημένης μας Ελλάδας. Σας ζητώ να μην αγνοήσετε αυτή τη σημαντική και έγκαιρη πρωτοβουλία της νεολαίας μας.

Με εκτίμηση, ο Πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδης».

Δείτε στην παρακάτω ανάρτηση τη σχετική επιστολή της Ποντιακής Νεολαίας για την πρωτοβουλία «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου