Τη διαγραφή του Άρη Πορτοσάλτε και άλλων έξι δημοσιογράφων αποφάσισε το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για απεργοσπαστική δραστηριότητα (video)

ΕΣΗΕΑ, Διαγραφή, Απεργοσπάστες, Άρης Πορτοσάλτε, Ν. Ευαγγελάτος, Λ. Χαραλαμπόπουλος, Β. Παπαδρόσος, Β. Χιώτη, Ν. Υποφάντης, Ν. Παπαδόπουλος,

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την οριστική διαγγραφή του Άρη Πορτοσάλτε και την προσωρινή διαγραφή άλλων έξι δημοσιογράφων, των Νίκο Ευαγγελάτο, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, Βασίλη Παπαδρόσο, Βασίλη Χιώτη, Νίκος Υποφάντη και Νότη Παπαδόπουλο, για απεργοσπαστική δραστηριότητα.

Τη  οριστική διαγραφή του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), για απεργοσπαστική δραστηριότητα. 

 Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης μετά από την Πανελλαδική Απεργία που είχε γίνει στις 10 Ιουνίου 2021 ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. 

Eκτός από την οριστική διαγραφή του Άρη Πορτοσάλτε, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε και την προσωρινή διαγραφή άλλων έξι δημοσιογράφων, των Νίκου Ευαγγελάτου, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, Βασίλη Παπαδρόσου, Βασίλη Χιώτη, ΝίκουΥποφάντη και Νότη Παπαδόπουλου, για απεργοσπαστική δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου