Κώστας Καραμανλής: «Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται το ενδεχόμενο πληρωμής διοδίων για την είσοδο στο κέντρο της Αθήνας» (video)

Κώστας Καραμανλής, Αθήνα, Δακτύλιος, διόδια εισόδου στην Αθήνα, ΣΚΑΪ,

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πληρωμής διοδίων για την είσοδο στο κέντρο της πρωτεύουσας, μέτρο που ισχύει σε κάποιες χώρες του εξωτερικού, υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα θέμα που βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων.

«Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται το ενδεχόμενο πληρωμής διοδίων για την είσοδο στο κέντρο της Αθήνας», δήλωσε ο Κ. Καραμανλής

Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται το θέμα σχετικά με το ενδεχόμενο πληρωμής διοδίων για την είσοδο στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπως τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Ο υπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, υποστήριξε πως είναι μια πολιτική που εφαρμόζεται σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα τελευταία δύο χρόνια.

«Η ΕΕ έχει φιλόδοξους στόχους για την κλιματική αλλαγή. Είναι κάτι που έχει πέσει στο τραπέζι, το οποίο θα συζητήσουμε και θα δούμε, τίποτε δεν αποκλείεται», όπως είπε και πρόσθεσε πως «τα έργα της γραμμής 4 του Μετρό, θα λύσουν πολλά προβλήματα, ωστόσο όσο θα βρίσκονται σε εξέλιξη θα επιβαρύνουν το κυκλοφορικό στο κέντρο της Αθήνας».


Γεωγραφική αύξηση του του μικρού Δακτυλίου

Ο Κ. Καραμανλής σημείωσε ότι ο Δακτύλιος θα τεθεί κανονικά σε ισχύ από τις 25 Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα προανήγγειλε τη διεύρυνση σταδιακά των ορίων του μικρού Δακτυλίου.

«Κάτι που θα κάνουμε άμεσα είναι να αυξήσουμε τα γεωγραφικά όρια του μικρού Δακτυλίου. Να σας θυμίσω ότι παλιά υπήρχε ένας μικρός Δακτύλιος και ένας μεγάλος Δακτύλιος. Ο μεγάλος Δακτύλιος ήταν κάτι που ποτέ δεν είχε εφαρμοστεί στην ουσία. Θα αυξήσουμε τα όρια στον μικρό Δακτύλιο, θα κάνουμε μελέτες ώστε να μη γίνεται απότομα και να μη δημιουργήσει προβλήματα», τόνισε.

Μιλώντας για την κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είπε πως είναι ακόμη σε στάδιο προσαρμογής και ότι ήδη γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά για αύξηση των λεωφορείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου