Στη ΚΡΗΤΗ ο βουλευτής και υποψήφιος γαι την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ., Χάρης Καστανίδης - Συνέντευξη στο ΚΡΗΤΗ TV (video)

Χάρης Καστανίδης, ΚΙΝΑΛ, υποψήφιος πρόεδρος, Κρήτη, συνέντευξη ΚΡΗΤΗ TV,

Με τα Χανιά ολοκληρώνει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Χάρης Καστανίδης ο οποίος επισκέφτηκε την Δεύτερα 8 Νοεμβρίου 2021 το Ηράκλειο και χθες, Τρίτη 9, Νοεμβρίου το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Ακολουθεί η συνέντευξη Χάρη Καστανίδη στον κανάλι ΚΡΗΤΗ TV


Δηλώσεις Χάρη Καστανίδη στα Χανιά

Ο Χάρης Καστανίδης πριν την προγραμματισμένη ομίλια του στον Δημοτικό Κήπο Χανίων το απόγευμα της Τρίτης, 9/11/2021, προχώρησε σε δηλώσεις.

Πανδημία

Στις δηλώσεις του ξεκίνησε κάνοντας λόγο για την επιδημιολογική κρίση του κορονοϊού κατηγορώντας την κυβέρνηση για την αύξηση των κρουσμάτων, λόγω των αμφιλεγόμενων μέτρων και λάθος επικοινωνιακής πολιτικής.

Εθνικά Θέματα

Στην συνέχεια έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα εθνικά θέματα και ειδικά για τις εξελίξεις στα δυτικά Βαλκάνια και στην Βόρεια Μακεδονία, υποστηρίζοντας ότι τα Βαλκάνια μπαίνουν σε μια κρίση, όπου, όπως σημείωσε, πρέπει να προσέξει η χώρα μας. Ζήτησε ο Πρωθυπουργός άμεσα να συγκαλέσει το συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής.

Εσωκομματικές εκλογές και Δημοκρατική Παράταξη

Τέλος για τις εκλογές για πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ από τις οποίες θα κριθεί η αύξηση της προοδευτικής δημοκρατικής δύναμης, απεύθυνε έκκληση για μαζική συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές. Όπως τόνισε αν η συμμετοχή είναι μικρή υπάρχει κίνδυνος να παρέμβουν εξωθερμικά κέντρα που ελέγχουν κάποιους μηχανισμούς.

Ακόμη αναφέρθηκε στην ανάγκη ανασυγκρότησης της δημοκρατικής παράταξης ώστε, όπως είπε, «να ξαναμεγαλώσει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημόσια ζωή της χώρας». Ακόμη είπε ότι «Η παράταξή μας μπορεί να προσφέρει πολύ σημαντικά πράγματα στην πατρίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καστανίδης επεσήμανε ότι πρώτη του προτεραιότητα είναι η ανασυγκρότηση ενός σύγχρονου δημοκρατικού σοσιαλιστικού κόμματος με ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα.

Ακρίβεια 

Τέλος ο κ. Καστανίδης αναφέρθηκε στις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων κάνοντας λόγο για ένα δύσκολο χειμώνα για τα νοικοκυριά και κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει, όπως είπε, την γενναία απόφαση και να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης.

Ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ μετά τις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους έκανε πολιτική ομιλία, παρουσία φίλων του Κινήματος, στον Δημοτικό Κήπο Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου