ΚΙΝΑΛ: Τα προεκλογικά σποτ των Γιώργου Παπανδρέου και Νίκου Ανδρουλάκη για τις αυριανές εκλογές (video)

ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ, εσωκομματικές εκλογές, 2ος γύρος, εκλογή προέδρου, Γιώργος Παπανδρέου, Νίκος Ανδρουλάκης,
Κάλεσμα συμμετοχής στους φίλους και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ που ψήφισαν στον α' γύρο να έρθουν και αυτή την Κυριακή στην κάλπη απευθύνουν Γιώργος Παπανδρέου και Νίκος Ανδρουλάκης, λίγες ώρες πριν το Β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών.


Λίγες μόνο ώρες έμειναν για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ. Στην τελική κούρσα συμμετέχουν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης, με την διαδικασία να προβλέπεται να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα.

Από την πλευρά του ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, επισημαίνει ότι «αυτή την Κυριακη κρίνεται το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης.Οι 270.000 χιλιάδες ψηφοφόροι καλούνται να αποφασίσουν κυρίαρχα, αδιαμεσολάβητα και ακηδεμόνευτα για ιδεολογική ταυότητα για συγκρότηση ενός προοδευτικού μεταρρυθμιστικού προγράμματος».

«Όλοι μαζί, γιατί η δική μου νίκη είναι η νίκη του κάθε απλού μέλους της παράταξης. Θα ξαναγίνουμε ένα και θα κάνουμε αυτό το ιστορικό κόμμα να ξαναπρωταγωνιστήσει», αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Οι κάλπες για την εκλογή νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ θα ανοίξουν στις 7:00 το πρωί της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου και αναμένεται να κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα, εκτός και αν δοθεί παράταση. 

Η μεγάλη «μάχη» για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, την οποία δίνουν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του πολιτικού κόσμου – και όχι μόνο – ειδικά μετά την ανέλπιστη προσέλευση 270.000 πολιτών στις κάλπες του πρώτου γύρου.
 
Και καθώς ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, οι δύο υποψήφιοι έχουν αναρτήσει στα social media τα προεκλογικά τους σποτ.

Γιώργος Παπανδρέου

Από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, παρά το αποτέλεσμα του α’ γύρου και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν τις καταγγελίες για παρατυπίες, διαμηνύουν ότι θα δώσουν τη μάχη γιατί πρέπει να επιλέξουν οι πολίτες τι είδους ηγεσία θέλουν αλλά και για να καταγραφεί η άλλη άποψη και για την επόμενη ημέρα της παράταξης.

Στο βίντεο του Γιώργου Παπανδρέου που ακολουθεί, παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τις προεκλογικές περιοδείες του. Με σύνθημα «Πάμε Μπροστά», ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι κρίνεται το μέλλον της Προοδευτικής παράταξης αυτή την Κυριακή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση της παράταξης.


Νίκος Ανδρουλάκης

Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη, αν και ήταν ο μεγάλος νικητής του α’ γύρου, αποφεύγει τις θριαμβολογίες και διαμηνύει ότι οι εκλογές ξεκινούν ξανά από το μηδέν – αν και στο επιτελείο η αισιοδοξία για το αποτέλεσμα είναι διάχυτη. 

«Μαζί στην κάλπη. Τολμάμε. Αλλάζουμε. Ενώνουμε», είναι το σύνθημα του Νίκου Ανδρουλάκη, το οποίο πλαισιώνεται από ένα βίντεο με εικόνες υποστηρικτών του, διαφορετικών ηλικιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου