Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Η κυβέρνηση πετσοκόβει ως 268 ευρώ από μελλοντικές συντάξεις χηρείας - αναπηρίας» (βίντεο)

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ, συνταξιοδοτικό, συντάξεις χηρείας, αναπηρίας,

Για «αιφνιδιαστική μείωση των συντάξεων χηρείας και αναπηρίας» κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ..

«Την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται από την έξαρση της πανδημίας και της ακρίβειας, η κυβέρνηση πλήττει συστηματικά τους πιο αδύναμους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τις χήρες και τους ανάπηρους», σημειώνει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.


Για «αιφνιδιαστική μείωση των συντάξεων χηρείας και αναπηρίας» κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.. Σε on camera δήλωση της υπογραμμίζει πως «στα μουλωχτά ο κ. Τσακλόγλου τροποποίησε εγκύκλιο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ του 2016, και με νέα απαράδεκτη εγκύκλιο πετσοκόβει έως και 268 ευρώ από τις μελλοντικές συντάξεις χηρείας και αναπηρίας».


Αναλυτικά, η δήλωση της Μ. Ξενογιαννακοπούλου:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρωτοχρονιάτικα μειώνει τις συντάξεις χηρείας και αναπηρίας. Αιφνιδιαστικά και στα μουλωχτά ο κ.Τσακλόγλου τροποποίησε εγκύκλιο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ του 2016, και με νέα απαράδεκτη εγκύκλιο πετσοκόβει έως και 268 ευρώ από τις μελλοντικές συντάξεις χηρείας και αναπηρίας.

Την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται από την έξαρση της πανδημίας και της ακρίβειας, η κυβέρνηση πλήττει συστηματικά τους πιο αδύναμους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τις χήρες και τους ανάπηρους.

Μοναδική λύση είναι η πολιτική αλλαγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου