Μιχάλης Κατρίνης: «Το αφήγημα της κυβέρνησης για την μείωση του ΕΝΦΙΑ μοιάζει πολύ αδύναμο»

ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης,

Mε επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.


Mε επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών. Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι επέλεξε να μην αφήσει να μιλήσουν πρώτα όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά επέλεξε να απαντήσει μόνο στον Αλέξη Τσίπρα. «Έχουμε έναν πρωθυπουργό που υπό το άγχος των τελευταίων δημοσκοπήσεων επιλέγει με ποιους θα αντιπαρατεθεί για να συσπειρώσει το κομματικό του ακροατήριο», είπε, κατηγορώντας επίσης το προεδρείο της Βουλής που επιτρέπει να γίνεται αυτό.

«Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη της κυβέρνησης να δραπετεύσει από την σημερινή δυσάρεστη πραγματικότητα για την δημιουργία της οποίας έχει ευθύνη και η ίδια» είπε, συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Κατρίνης. «Το αφήγημα της κυβέρνησης για την μείωση του ΕΝΦΙΑ μοιάζει πολύ αδύναμο και σαρώνεται από την ακρίβεια και την ανεξέλεγκτη αύξηση του ενεργειακού κόστους. Το ΚΙΝΑΛ είναι εδώ για να ασκεί υπεύθυνη αντιπολίτευση» τόνισε και συμπλήρωσε: «Εμείς δεν θα μηδενίσουμε ότι θετικό καταγράφεται. Πιστεύετε όμως ότι αυτές οι μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ μπορούν να αντισταθμίσουν τις τεράστιες αυξήσεις στο ενεργειακό κόστος και στις τιμές βασικών προϊόντων διατροφής και διαβίωσης;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου