LENSA: Πέμπτοι πιο κακοπληρωμένοι εργαζόμενοι στον κόσμο οι Έλληνες - Μεγάλη έρευνα της διεθνούς πλατφόρμας εργασίας

Εργασία, αμοιβές, ωράρια, lensa,

Οι Έλληνες εργαζόμενοι δουλεύουν πολύ και πληρωνόμαστε πολύ λίγο, ενώ οι Ισλανδοί, οι κάτοικοι του Λουξεμβούργου, οι Δανοί και οι Γερμανοί, δουλεύουν κατά πολύ λιγότερο και αμείβονται πολύ περισσότερο, σύμφωνα με έρευνα διεθνούς πλατφόρμας εργασίας "LENSA" 

Στην 5η θέση, στους πιο κακοπληρωμένους εργαζόμενους του κόσμου, βρίσκονται οι Έλληνες εργαζόμενοι, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα της διεθνούς πλατφόρμας αναζήτησης εργασίας "LENSA".

Οι Έλληνες εργαζόμενοι δουλεύουν πολύ και πληρωνόμαστε πολύ λίγο, ενώ οι Ισλανδοί, οι κάτοικοι του Λουξεμβούργου, οι Δανοί και οι Γερμανοί, δουλεύουν κατά πολύ λιγότερο και αμείβονται πολύ περισσότερο.

Οι κακοπληρωμένοι

Όπως προκύπτει από την έρευνα της lensa.com στην κορυφή της λίστας με τους πιο κακοπληρωμένους εργαζόμενους στον πλανήτη, είναι το Μεξικό. Όπως προκύπτει από την έρευνα οι Μεξικανοί εργάζονται τις περισσότερες ώρες την εβδομάδα και παίρνουν το χαμηλότερο ωρομίσθιο. Συγκεκριμένα, εργάζονται 40 ώρες και 48 λεπτά κατά μέσο όρο την εβδομάδα και πληρώνονται 7 δολάρια και 64 σεντς την ώρα.

Στη δεύτερη θέση της αρνητικής κατάταξης παγκοσμίως βρίσκονται οι Χιλιανιοί, που δουλεύουν 35 ώρες και 6 λεπτά την εβδομάδα και αμείβονται με 14 δολάρια και 64 σεντς, ενώ ακολουθούν οι Σλοβάκοι και οι Ούγγροι.



Στην πέμπτη θέση των πιο κακοπληρωμένων εργαζομένων βρίσκονται οι Έλληνες. Εργάζονται 33 ώρες και 12 λεπτά την εβδομάδα κατά μέσο όρο και παίρνουν 15 δολάρια και 74 σεντς την ώρα.

Ακολουθούν οι Τσέχοι, οι Πορτογάλοι, ενώ σε καλύτερη μοίρα είναι οι Πολωνοί, οι Εσθονοί και οι Λιθουανοί.

Οι καλοπληρωμένοι

Όσον αφορά στους πιο καλοπληρωμένους εργαζομένους στον κόσμο, στην κορυφή είναι οι Ισλανδοί, οι οποίοι εργάζονται 27 ώρες και 36 λεπτά κατά μέσο όρο την εβδομάδα και παίρνουν 47 δολάρια και 3 σεντς την ώρα.

Ακολουθούν οι κάτοικοι του Λουξεμβούργου, οι Δανοί, οι Ελβετοί, οι Ολλανδοί, οι Νορβηγοί και οι Γερμανοί.

πηγή: ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου